Έτοιμος για μπουνιές ο Πιλίδης με Light: “Τι να μας πει το παιδί της φάπας”; (video)

Με το Snik έλεγαν τόσο καιρό να τα πουν οι δυο τους σε έναν αγώνα πάλης σε ρινγκ, από άλλον του ήρθε η πρόκληση του Light. Ο Γιωρίκας Πιλίδης, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο στην ελευθέρα πάλη, έκανε πριν μερικές ημέρες ένα στόρι με μια δήλωση του τράπερ για το αν θα πήγαινε στο Survivor και ο τρόπος που το σχολίασε, ήταν σαν να προκαλούσε τον Light να ξεκινήσει μια νέα διαμάχη.

Κι αυτό διότι αναφέρθηκε σε μία συνέντευξη που ο τράπερ είχε παραχωρήσει στο Mega Star πριν 2 χρόνια, όταν το παρουσίαζε η Μαντώ Γαστεράτου, για να τον αποκαλέσει «παιδί της φάπας που δεν έχει επίπεδο», όπως έγραψε κοινοποιώντας το σχετικό βίντεο στα social media.

Αφορμή στάθηκαν όσα είχε πει ο Light για την πρόταση που είχε δεχτεί να πάει στο Survivor, μια πρόταση που του είχε γίνει πριν 2-3 χρόνια.

«Μου έγινε μια πρόταση για το Survivor. Κοίταξε να δεις, αν έχεις πεινάσει στην πραγματική σου ζωή, δε νομίζω ότι επιλέγεις να πας να τρως καρύδες και μπανάνες για έξι μήνες. Την αντιμετώπισα χιουμοριστικά την πρόταση που μου έγινε. Το reality television, πόσω μάλλον στην Ελλάδα του Power of Love κτλ, είναι κάτι που δεν είναι του επιπέδου μου. Θα πήγαινα, θα μάλωνα για ένα sleeping bag, μια καρύδα και μια μπανάνα και μετά θα γυρνούσα να το παίξω πίσω στην Ελλάδα τι; Αν πάω εκεί, και μου πουν ότι θα πρέπει να κοιμηθώ στη βρεγμένη άμμο, δε θες να ξέρεις τι θα ακούσει όλη η Ελλάδα», είχε πει τότε.

Latest from Blog