Γ. Αντετοκούμπο: Όταν ήμουν μικρός, δεν είχαμε πάνες & η μητέρα μου έσκιζε σεντόνια

Για τις δύσκολες εποχές που πέρασε ως παιδί και τον αγώνα που έδιναν οι γονείς του με την ακρίβεια, μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο άσσος του NBA και η σύντροφός του Μαρία βοηθούν οικογένειες συγκεντρώνοντας πάνες για τα μωρά τους. Ο ίδιος υποστηρίζει πως η προσωπική του εμπειρία και ιστορία τον κάνει να ταυτίζεται με τις άπορες οικογένειες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε:

«Οι πάνες πρέπει να πωλούνται έναντι ενός δολαρίου γιατί όλοι τις χρειάζονται. Υπάρχουν παιδιά εκεί έξω που έχουν ανάγκη.

Υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να παρέχουν τα απαραίτητα. Στη δική μου ζωή, για τους δικούς μου γονείς και όπως μεγάλωσα, αυτό μπορώ να το καταλάβω.

Εμείς δεν είχαμε ούτε καν πάνες. Η μητέρα μου έσκιζε τα σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε για πάνες για τον μικρό μου αδερφό. Δεν είχαμε τα πιο μοδάτα ρούχα, αλλά ήμασταν γεμάτοι αγάπη. Μεγαλώσαμε με αγάπη και καλοσύνη»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στο πλαίσιο της δράσης Milwaukee Diaper Mission σε μία ακόμα απόδειξη της κοινωνικής του προσφοράς

Από πέρσι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του Mariah Riddlesprigger συνεργάζονται με το Milwaukee Diaper Mission βοηθώντας οικογένειες στην περιοχή του Μιλγουόκι που έχουν ανάγκη.

Μάλιστα, το διάσημο ζευγάρι και η εταιρεία διοργάνωσαν το BIG Give Back 2022 για την υποστήριξη της αποστολής της δράσης και για να αποσταλούν πάνες σε όσες οικογένειες, οι οποίες παλεύουν οικονομικά. Η συγκεκριμένη δράση έχει δημιουργήσει μία τράπεζα βασικών αναγκών που στοχεύει στο να παρέχει μια αξιόπιστη πηγή για πάνες και εποχικά προϊόντα σε οικογένειες που τα χρειάζονται περισσότερο.

Latest from Blog