Για 20 λεπτά ήταν νεκρός και περιέγραψε πως ήταν (video)

Πολλοί από εμάς μπορεί να αναρωτιούνται τι ακολουθεί μετά τον θάνατο, με έναν άνδρα από τις ΗΠΑ να υποστηρίζει πως γνωρίζει, μετά από ένα περιστατικό που βίωσε, όταν ήταν για 20 λεπτά νεκρός.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μιλώντας στο «Prioritise Your Life» αφηγήθηκε την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του πριν από χρόνια. Την δεκαετία του ’60 λοιπόν, ο Scott Drummond υπέστη εξάρθρωση του αντίχειρά του ενώ έκανε σκι και έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση. Ωστόσο λόγω ενός λάθους που έκανε μία νοσηλεύτρια, λίγο έλειψε να του στοιχήσει την ζωή. Για την ακρίβεια υποστηρίζει πως για 20 λεπτά ήταν νεκρός, με τους γιατρούς να προσπαθούν να τον επαναφέρουν.

Όπως είπε το θυμάται να νιώθει κάτι στο χέρι του και ξαφνικά να βρίσκεται ψηλότερα από το σώμα του, κοιτάζοντας προς το κάτω το χειρουργικό τραπέζι. «Παρακολουθούσα κάθε βελονιά που έβαζαν στον αντίχειρά μου», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «Θυμάμαι τόσο έντονα πως είτε δεν κοίταξα πίσω μου, είτε μου είπαν να μην κοιτάξω πίσω μου και το επόμενο πράγμα ήταν να βρίσκομαι σε ένα χωράφι. Αυτός που ήταν νωρίτερα μαζί μου, ήταν δίπλα μου, αλλά δεν μπορούσα να τον δω….».

«Κοίταξα αριστερά και υπήρχαν μερικά υπέροχα μεγάλα δέντρα. Θυμάμαι οτι ήταν ασυνήθιστα δέντρα, είχαν μακρύ κορμό με φύλλα στην κορυφή. Στα δεξιά μου ήταν αγριολούλουδα που έφταναν μέχρι τη μέση μου. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι ήταν πως αυτός που ήταν μαζί μου, είχε φύγει. Πλέον ήμουν μόνος μου, αλλά ήταν πολύ ήσυχα» τόνισε.

Κάπου εκεί όμως, εμφανίστηκε ένα χέρι που τον τράβηξε, λέγοντάς του «δεν είναι ακόμα η ώρα σου, έχεις πολλά να κάνεις» και βρέθηκε στο χειρουργικό τραπέζι ξανά.

Latest from Blog