Για 7 μέρες σε ένα φάρο, μόνο με φαγητό και ταινίες, χωρίς κινητό και ίντερνετ

Μπορείς να αντέξεις 7 μέρες, μόνο με τροφή και ταινίες, χωρίς ίντερνετ και κινητό, μόνος σ’ έναν φάρο που έχει γύρω του μόνο την αγριεμένη θάλασσα; Έχουμε την λύση και πρόκειται για μια συμμετοχή σε Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Πιο συγκεκριμένα το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Γκέτεμποργκ θέτει φέτος στο επίκεντρο τις κοινωνικές αποστάσεις και την σόλο θέαση ταινιών, ζητώντας από έναν σινεφίλ να απομονωθεί χωρίς κινητό στην μέση του ωκεανού για 7 μέρες.

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα διαμείνει, σύμφωνα με το Good News Network, μία εβδομάδα στον ιστορικό Φάρο Pater Noster που βρίσκεται στο απόκρημνο νησί Hamneskär στα δυτικά παράλια της Σουηδίας.

Εκτός από δωρεάν διαμονή, θα έχει και απεριόριστη πρόσβαση στον κατάλογο ταινιών του φετινού φεστιβάλ. «Θα είναι εντελώς απομονωμένοι. Δεν επιτρέπεται να φέρουν κανέναν μαζί, όπως φυσικά ούτε και τηλέφωνο ή βιβλίο», είπε ο καλλιτεχνικός διευθυντής Τζόνας Χόλμπεργκ. «Θα είναι μόνο αυτό το άτομο και η θάλασσα, τα κύματα, ο ουρανός και οι 60 διαφορετικές πρεμιέρες που προβάλλουμε στο φεστιβάλ».

Η συναρπαστική σόλο – εμπειρία θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου. Ο νικητής θα ζήσει στο σπίτι του φύλακα του φάρου, αλλά όλες οι ταινίες θα προβληθούν σε έναν ειδικά σχεδιασμένο κινηματογράφο για ένα άτομο μέσα στο φάρο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στον ιστότοπο του φεστιβάλ το συντομότερο δυνατό!

Αν νομίζεις ότι έχεις ότι χρειάζεται για αυτή την τόσο ξεχωριστή εμπειρία, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ.

Latest from Blog