Γιατί έχουμε γεμίσει Suv & 4×4;

Θα έχεις παρατηρήσει και εσύ ότι κάθε μέρα συναντάς όλο και περισσότερα suv, crossover και 4×4 στους Ελληνικούς δρόμους. Ποιος είναι όμως ο λόγος που αυτή η κατηγορία έχει κατακλύσει την αγορά;

Μια νέα έρευνα έδειξε ότι αυτή η κατηγορία είναι η αγαπημένη των Ελλήνων οδηγών γιατί συνδυάζει τους μεγάλους χώρους, την καλή θέση οδήγησης, την άνεση και τις εκτός δρόμου δυνατότητες. Συγκεκριμένα σε έρευνα που έκανε η εταιρεία ελαστικών General Tire πάνω από το 50% των ιδιοκτητών Suv & 4×4 που έλαβαν μέρος ισχυρίζεται ότι μετά την αγορά του ξεκίνησαν περισσότερες δραστηριότητες, με εκδρομές, εξερεύνηση περισσότερων περιοχών με πιο δύσβατους δρόμους, κατασκήνωση, βόλτες στο βουνό και off road διαδρομές αυτοί που τους το επιτρέπει το όχημα τους.

Όπως έδειξε η έρευνα οι περισσότεροι θέλουν να βιώσουν έναν διαφορετικό τρόπο οδήγησης, όπως είναι κ οδήγηση εκτός δρόμου με το όχημα τους και αναζητούν την εξοικείωση και την γνώση για αυτού του είδους την οδήγηση ώστε να εξασφαλίσουν την ασφάλεια και την μέγιστη απόλαυση στις συνθήκες οδήγησης εκτός δρόμου.

Latest from Blog