Γιατί έφυγε η Χατζηπαντελή από το GNTM – Πόσα βγάζει τον χρόνο – Η κόντρα με την Καγιά

Το πρόσωπο της… χρονιάς έχει γίνει η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM 5, καθώς έφερε το κάτι διαφορετικό στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι. Μετά από κάθε επεισόδιο, από την αρχή του παιχνιδιού στη φετινή σεζόν, είναι θέμα συζήτησης όσα λέει κι όσα κάνει, ωστόσο, η παρουσία της στην κριτική επιτροπή αναμένεται να είναι σύντομη.

Η Σοφία Χατζηπαντελή, όπως είναι γνωστό, αποτελεί guest κριτή και δεν θα είναι μόνιμη μαζί με τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο μετά τις οντισιόν θα αποχωρήσει.

Αιτία, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι οι αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Πάντως, πριν αποχωρήσει από το GNTM 5 η Σοφία Χατζηπαντελή, θα δώσει σε μια παίκτρια τη wild card της. Το ενδιαφέρον, λοιπόν, στρέφεται σε αυτό αλλά και στο τι θα πει αποχωρώντας καθώς έχουν φουντώσει οι φήμες για κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά…

«Κατέφτασε στην Αθήνα την στιγμή που στο εξωτερικό έβγαζε 1,5 εκατομμύριο λίρες τον χρόνο, ήταν τα έσοδά της», ανέφερε αρχικά το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρωινό του ANT1, οι απολαβές της Σοφίας Χατζηπαντελή είναι ισάξιες ή και λίγο μεγαλύτερες από αυτές της Βίκυς Καγιά. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι guest κριτής ίσως αυτό να συμβαίνει γιατί η παραγωγή δεν ήθελε να δώσει και τόσα χρήματα.

Latest from Blog