Γιούρκας Σεϊταρίδης: “Θα είναι έτοιμο το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό το 2026. Ό,τι λέει ο Μπακογιάννης, το κάνει”

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Η μεγάλη δόξα της Εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού, πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, Γιούρκας Σεϊταρίδης, μίλησε για το νέο γήπεδο των πράσινων στο Βοτανικό.

Από την θέση που έχει στον αθλητικό οργανισμό του Δήμου Αθηναίων, ο Σεϊταρίδης παρακολουθεί από κοντά το τελευταίο διάστημα και με ιδιαίτερη συγκίνηση τις εξελίξεις, που πλέον είναι απολύτως ευνοϊκές για την δημιουργία ενός υπερσύγχρονου γηπέδου για τον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος επεσήμανε στο Sport24:

“Αυτά τα τέσσερα χρόνια που είμαι στο Δήμο της Αθήνας έχω δει πως ο Δήμαρχος ό,τι λέει το κάνει. Όταν αναλαμβάνει κάτι κάνει τα πάντα για να κάνει πράξη αυτό που έχει υποσχεθεί.

Πιστεύω ότι όντως στην ημερομηνία που μας είπε (σ.σ. το 2026) θα είναι έτοιμο για να μπορέσει να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν θα κρύψει κάτι. Αν προκύψει μια δυσκολία θα τη λύσει.

Αυτό το λέω για λόγους γραφειοκρατίας. Γιατί στην Ελλάδα μπορεί κάποιος να ξυπνήσει μια μέρα, να κάνει μια μήνυση και να πάει πίσω ένα έργο. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο στην ημερομηνία που είπε ο Δήμαρχος”

Για το πώς αισθάνεται το γεγονός ότι προχωράει το γήπεδο: “Χάρηκα για αρκετούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι ο Παναθηναϊκός σε μερικά χρόνια θα έχει ένα γήπεδο ευρωπαϊκό και αντάξιο της ιστορίας του. Θα μπορεί εδώ να αγωνίζεται η Εθνική ομάδα.

Είναι ένα τεράστιο έργο όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά για την πόλη μας και για ολόκληρη τη χώρα. Είναι ένα γήπεδο όπως αυτό που εγκαινίασε πρόσφατα η ΑΕΚ. Πρέπει να γίνονται νέα γήπεδα. Τα έχουμε ανάγκη ως χώρα και τα έχει ανάγκη ο αθλητισμός μας.

Χάρηκα σαν ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό που έζησε ένδοξες στιγμές σε αυτή την ομάδα. Χάρηκα που ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα έχει ένα ωραίο γήπεδο και θα έρχεται ο μπαμπάς με τα παιδιά του να παρκάρει το αυτοκίνητό του και να βλέπει ένα ωραίο παιχνίδι.

Για το μόνο που στεναχωρήθηκα είναι ότι έχω σταματήσει το ποδόσφαιρο δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ, αλλά έχω σκεφτεί μια λύση. Θα κάνω ένα φιλικό ανάμεσα στους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού και την Εθνική για να αγωνιστούμε εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά στο νέο γήπεδο”.

Latest from Blog