Η Καρανικολάου στα… πόδια του Κάνιε Γουέστ

Ερωτα έπαθε ο Κάνιε Γουέστ από τα μάτια και τις πλούσιες καμπύλες της ελληνικής καταγωγής Στάσης Καρανικολάου.

Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Κάνιε επέλεξε τον νέο ερωτικό του στόχο από τον κύκλο της πρώην συζύγου του Κιμ Καρντάσιαν, καθώς η 25χρονη Καρανικολάου είναι κολλητή φίλη της Κάιλι Τζένερ, η οποία είναι αδελφή της Κιμ.

«Ολος ο κόσμος γνωρίζει ότι έχω ερωτευτεί τη Στας» έγραψε την Πέμπτη στο twitter ο 45χρονος δισεκατομμυριούχος αναφερόμενος στην Καρανικολάου.

Υποστήριξε, δε, ότι συνεννοήθηκε με τον υπεύθυνο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού «να βάλει στα κρυφά» την Καρανικολάου στην επίδειξή του. Ωστόσο, φωτογραφίες που ανάρτησε η ομογενής δείχνουν ότι είχε λάβει επίσημη πρόσκληση.

Η Καρανικολάου είναι ίσως η πιο στενή φίλη της Κάιλι Τζένερ, με την οποία γνωρίζονται από το 2010. Ενδεικτικό του δεσίματος που έχουν είναι ότι η ελληνικής καταγωγής influencer έχει κάνει τατουάζ το όνομα της κόρης της Τζένερ, Στόρμι. Οι δυο τους πηγαίνουν σχεδόν παντού μαζί και συχνά φοράνε παρόμοια ρούχα, με πολλούς να τις χαρακτηρίζουν «αδελφές». Η ίδια η Κάιλι Τζένερ έχει δηλώσει μάλιστα πως είναι από τα άτομα που εμπιστεύεται περισσότερο.

Η Αναστασία είναι η μικρότερη κόρη των ομογενών Περικλή Νικόλαου Καρανικολάου και της Νικολέτας, οι οποίοι ζουν στο Λος Αντζελες.

Latest from Blog