Η Νάνσι είναι 56 ετών και έγκυος στο μωρό του γιου της – Η απίστευτη ιστορία της

Η Nάνσι Χολ, μια 56χρονη μητέρα από τη Γιούτα, αποφάσισε να γίνει παρένθετη μητέρα για τον γιο της, Τζεφ, 32 ετών, και την 30χρονη σύζυγό του, Κάμπρια, αφού η νύφη της έκανε υστερεκτομή, που σημαίνει ότι δεν μπορούσε να κυοφορήσει άλλα παιδιά.

Το ζευγάρι είχε υποβληθεί σε θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης επί 6 χρόνια και κατάφερε να αποκτήσει δίδυμα, τη Βέρα και τη Άννα, που τώρα είναι τριών ετών. Στη συνέχεια κατάφεραν με την ίδια και πάλι διαδικασία να αποκτήσουν και πάλι δίδυμα, τον Ντίζαλ και τον Λούκα, που τώρα είναι 11 μηνών. Η γέννα όμως ήταν πολύ δύσκολη και οι γιατροί αναγκάσθηκαν να κάνουν στην Κάμπρια υστερεκτομή. Το ζευγάρι ήθελε ν΄αποκτήσει μεγάλη οικογένεια και γι΄αυτό είχαν ήδη καταψύξει 7 ακόμη γονιμοποιημένα ωάρια, τα οποία ήλπιζαν να μπορέσουν να εμφυτεύσουν σε παρένθετη μητέρα.

Η Νάνσι, γνωρίζοντας πόσο πολύ ήθελε ο γιος της μια μεγάλη οικογένεια, προσφέρθηκε να γίνει εκείνη η παρένθετη μητέρα του ζευγαριού, χωρίς να σκεφτεί αν αυτό θα ήταν δυνατό λόγω της ηλικίας της. Όπως είπε η ίδια: «Το είπα στον γιο μου, και εκείνος δάκρυσε και σοκαρίστηκε. Δεν το είχα πει καν στον άντρα μου εκείνη τη στιγμή, αλλά ήταν πραγματικά υποστηρικτικός». Όμως, παρά την προσφορά της, κανείς από την οικογένεια δεν πίστευε ότι αυτό θα ήταν δυνατό λόγω της ηλικίας της.

Αλλά προς έκπληξη όλων οι γιατροί είπαν ότι ήταν απόλυτα υγιής και μπορούσε να κυοφορήσει και να γεννήσει, έχοντας η ίδια αποκτήσει πέντε υγιή παιδιά. Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως ήταν βιώσιμος φορέας, αλλά ότι επίσης έπρεπε να δράσουν γρήγορα πριν μπει στην εμμηνόπαυση. «Άφησα την επιλογή στον Τζεφ και την Κάμπρια», είπε η Νάνσι. «Μόλις είχαν αποκτήσει τα δίδυμα τους, οπότε ίσως ήταν πολύ γρήγορα για να έχουν κι άλλο μωρό. Εκείνοι αποφάσισαν να προχωρήσουμε.

Η διαδικασία εμφύτευσης έγινε με επιτυχία, η εγκυμοσύνη εξελίχθηκε ομαλά και το μωρό αναμένεται να γεννηθεί τον Νοέμβριο, με τη Νάνσι να λέει ότι «ανυπομονεί να γεννήσει». Συμπληρώνει: «Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ήμουν έγκυος στα 56 μου ή ότι αυτό θα ήταν δυνατό, αλλά είναι το πιο όμορφο πράγμα. Η εγκυμοσύνη έμοιαζε πολύ με την εγκυμοσύνη στον γιό μου, αλλά είχα λίγο περισσότερη ναυτία. Νιώθω πολύ δυνατή κυοφορώντας την κόρη του γιου μου».

Latest from Blog