Η νέα Honda Transalp 750

Και ναι επιτέλους, μετά το Honda Africa η Honda επαναφέρει και πάλι ένα όνομα on-off μοντέλου της το οποίο ακόμα και σήμερα το βλέπουμε στους Ελληνικούς δρόμους.

Μια μοτοσυκλέτα θρύλος για την απαράμιλλή αξιοπιστία της και την ευκολία χρήσης της. Χωρίς να κάνει κάτι ιδανικά κατάφερε να βρει στην αγορά πολλούς φανατικούς οπαδούς όπως και η μεγάλη της τότε αδερφή Africa Twin 750.

Το νέο διαμάντι της Honda μένει να αποδείξει ότι είναι άξιος συνεχιστής του ονόματος Transalp

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του νέου Transalp 750 που θα το δούμε σε λίγο καιρό στην έκθεση EICMA και τις δημοσιεύει το ιταλικό Motociclismo, εξασφαλισμένες από το Actumoto.

Ο σχεδιασμός των γραφικών θυμίζει παλιότερα μοντέλα της εταιρίας, ενώ αισθητικά έχει επιρροές και από το Africa Twin 1100.

Για πρώτη φορά συναντάμε σε μοντέλο Transalp ανεστραμμένο πιρούνι, ενώ ο εμπρός τροχός των 21 ιντσών τονίζει τον on-off χαρακτήρα του μοντέλου. Στον τομέα των φρένων βλέπουμε δυο εμπρός δισκόφρενα τα οποία θα πρέπει να διαχειριστούν τα 90 ονομαστικά άλογα του ολοκαίνουριου δικύλινδρου σε σειρά κινητήρα που ανακοινώνει η Honda.

Latest from Blog