Η πρώην παίκτρια του «Big Brother» είναι η φετινή Σταρ Ελλάς

Νικήτρια των φετινών καλλιστείων αναδείχθηκε η Σαμάνθα Μίσοβιτς.

Η 19χρονη κοπέλα που ζει στην Κρήτη και έχει καταγωγή από τη Σερβία και την Ουκρανία, διαγωνίστηκε με τον αριθμό 10 και κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς στα Ελληνικά Καλλιστεία 2022.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε την Κυριακή σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με οικοδεσπότη τον Πάνο Ζήνα. Την παρουσίαση ανέλαβε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι 12 υποψήφιες διεκδίκησαν τους πολυπόθητους τίτλους ομορφιάς, με στόχο τη συμμετοχή τους αργότερα στους διεθνείς διαγωνισμούς «Miss World» και «Miss International».

Η κριτική επιτροπή που αποτελούταν από τους Λάκης Γαβαλάς, Ιωάννα Σουλιώτη, Κατερίνα Στικούδη, Σάσα Σταμάτη, Γιώργος Μεστούσης, Γκαλένα Βελίκοβα και τέλος, τη Σταρ Ελλάς 2021, Άννα Παυλίδου ξεχώρισαν τελικά, ανάμεσα στις 12 κοπέλες τη Σαμάνθα Μίσοβιτς, η οποία και στέφθηκε με τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

Η 19χρονη είναι ήδη γνωστή στο κοινό από τη συμμετοχή της πέρυσι στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «Big Brother». Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει να κερδίσει κάποιον τίτλο ομορφιάς, καθώς στο παρελθόν είχε συμμετάσχει στα Κρητικά, αλλά και τα Πελοποννησιακά καλλιστεία.

Latest from Blog