Η σχέση μέσω facebook, τα μηνύματα και ο γάμος στη φυλακή

Ήταν 20 Δεκεμβρίου του 2019, όταν η 38χρονη με τον 36χρονο από την Κρήτη, έδιναν όρκους αιώνιας αγάπης ενώπιον του διευθυντή των φυλακών. Ο έρωτάς τους ωστόσο μετρά μήνες, μιας και οι δυο τους συνομιλούσαν μέσω εφαρμογής, παρ’ ότι εκείνος ήταν σε κελί, καταδικασμένος για σωρεία βαρύτατων αδικημάτων.
«Γνωριστήκαμε πριν από τρία χρόνια μέσω της αδελφής του. Διατηρούσε προφίλ στο Facebook, της είπε ότι του άρεσα και αρχίσαμε να μιλάμε. Ήξερα για εκείνον. Με ‘πολιόρκησε’ και σιγά – σιγά ερωτευθήκαμε. Αρχίσαμε να συναντιόμαστε στις φυλακές και όταν χώρισα από τον πρώην σύζυγό μου, μου έκανε πρόταση γάμου. Μου έλεγε ότι ήθελε να με κάνει γυναίκα του, ότι ήθελε να πάρω το επίθετό του, να γεννήσω τα παιδιά του. Έτσι, παντρευτήκαμε», είπε η 38χρονη.

Η 38χρονη περιγράφει αποκλειστικά στο LIVE NEWS έναν παράφορο έρωτα που αποδείχτηκε, όπως εκείνη περιγράφει, στο μεγαλύτερο λάθος της ζωής της.

«Ο άντρας μου είναι “άρρωστος” μαζί μου. Όχι απλώς με αγαπάει. Με αγαπάει παθολογικά. Δεν μπορεί να με ξεπεράσει. Είχαμε ‘χημεία’ μεταξύ μας. Αλλά όχι ότι τον παρέσυρα. Εγώ έκανα λάθος εξ’ αρχής που επέλεξα, Χριστουγεννιάτικα, να τον παντρευτώ, μέσα στη φυλακή, έναν άνθρωπο που έχει στην πλάτη του όλο τον ποινικό κώδικα. Κι εγώ αποφάσισα να τον βάλω στο σπίτι μου, με τα παιδιά μου. Γιατί πήγαινα στο ξενοδοχείο;… Γιατί είμαι βλάκας. Θύμα».

Πλούσιο «βιογραφικό»
Ο 36χρονος είχε συλληφθεί το βράδυ της Παρασκευής 11 Ιουνίου 2015, όταν μαζί με έναν συνομήλικό του από τα Ζωνιανά και έναν ακόμη άνδρα είχαν εισβάλει φορώντας κουκούλες και κρατώντας καλάσνικοφ σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου.

Είχαν πυροβολήσει στον αέρα για εκφοβισμό, στην προσπάθειά τους να ληστέψουν ένα κοσμηματοπωλείο. Ακολούθησαν σκηνές πανικού, με τουρίστες να τρέχουν να σωθούν ανάμεσα στα πυρά που αντάλλασσαν οι ληστές με τους αστυνομικούς.

«Ο άνθρωπος με αγαπούσε παράφορα. Πριν από 6 μήνες αποφυλακίστηκε. Βγήκε από τη φυλακή έχοντας εκτίσει 7 χρόνια. Ο άνθρωπος αυτός που είχε πυροβολήσει με καλάσνικοφ αστυνομικούς και είχε τραυματιστεί κι εκείνος σοβαρά στο πόδι, που έχει κάνει άπειρες ληστείες, που έχει μαχαιρώσει άνθρωπο, εμπρηστής, εκβιαστής, που πουλάει προστασία. Ο φόβος και ο τρόμος της Κρήτης… Κι εγώ, δεν άκουσα κανέναν και τον παντρεύτηκα. Το παρελθόν του ήταν εκείνο που μου στέρησε και την επιμέλεια των παιδιών μου».

Στο πρωτόδικο δικαστήριο, το 2016, ο 36χρονος σήμερα άνδρας, είχε καταδικαστεί σε 89 έτη φυλάκιση. Στο εφετείο, η ποινή «έπεσε» στα 38 χρόνια, καθώς κρίθηκε ένοχος για πέντε ληστείες, μία απόπειρα ληστείας, εμπρησμό και διακεκριμένες κλοπές. Τελικά, εξέτισε μόλις 7 έτη.

«Ήταν στη φυλακή 7 χρόνια. Έχει ένα ποινικό μητρώο κτλ, για ληστείες και τέτοια ήταν. Ένοπλες ληστείες και τέτοια. Αυτοί έκαναν γάμο μέσα στη φυλακή που ήταν αυτός, δυο χρόνια περίπου και μετά που βγήκε, χώρισαν στον μήνα επάνω. Δεν είναι όμως, τύπος, να δέρνει γυναίκες και ξέρω ‘γω κι αυτά. Είναι άλλο στιλ», λέει στενός συγγενής της 38χρονης.

Παρόλα αυτά, η 38χρονη, που ήξερε, όπως η ίδια ομολογεί στην αποκλειστική δήλωσή της στο LIVE NEWS, το παρελθόν του, επέλεξε τα Χριστούγεννα του 2019 να τον παντρευτεί, θυσιάζοντας ακόμη και την επιμέλεια των παιδιών της, μιας και της αφαιρέθηκε η κηδεμονία τους, όταν ο πρώην σύζυγός της έμαθε το ποιόν του νυν συζύγου της.

«Τα αδέλφια του δε με ήθελαν γιατί είχα κάνει δύο γάμους πριν και δύο παιδιά. Μπήκαν στη μέση για να μας χωρίσουν. Πριν βγει ο άντρας μου από τη φυλακή, με απειλούσαν. Απειλούσαν ότι θα σκοτώσουν εμένα, τον πατέρα και τον αδελφό μου. Με είχαν χτυπήσει κιόλας. Κυκλοφορούν όλοι με κουμπούρια. Έχουν κάνει όλοι φυλακή για βαρύτατα αδικήματα. Γι’ αυτό αποφάσισα να αγοράσω το οξύ. Γιατί εγώ δεν μπορώ να αγοράζω όπλα και να κάνω ότι κάνουν εκείνοι. Το είχα ως μέσω προστασίας».

Οι συγγενείς του 36χρονου, από την πλευρά τους, ισχυρίζονται ότι εκείνη δεν μπόρεσε να δεχτεί τον χωρισμό τους, με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να τον σκοτώσει με το οξύ, τυφλωμένη από τον έρωτά της για εκείνον.

Latest from Blog