Connect
To Top

Η στάση ‘καλόγρια’ είναι πολύ πιο αμαρτωλή απ’ όσο ακούγεται

Είναι απόλυτα λογικό, οι στάσεις του σεξ που παραπέμπουν σε οτιδήποτε θρησκευτικό, να μοιάζουν καταδικασμένες να αποτελούν συνώνυμο της βαρεμάρας.

Η πιο συνηθισμένη και γνωστή στάση άλλωστε, το ιεραποστολικό(™), αποτελεί τον ορισμό της απλότητας και δεν θεωρείται τυχαία η στάση των παντρεμένων, στα χαρτιά ή στην ψυχή.

Για να την εγκρίνει ο θεός ο ίδιος, αποκλείεται να αποτελέσει ποτέ το φετίχ των φανατικών της πορνοβιομηχανίας και των ’50 αποχρώσεων του γκρι’.

Η στάση ‘καλόγρια’ όμως, έρχεται να ανατρέψει όλα τα στερεότυπα, να μας κάνει να ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε και να γεμίσει τον Μίλο Μανάρα υπερηφάνεια, αφού σίγουρα δεν είναι μια συμβατική και αποστειρωμένη στάση, αντίθετα απευθύνεται σε όλους τους μερακλήδες αυτού του κόσμου, με τη γυναίκα να δίνει στο σώμα της στάση προσευχής.

Πιο συγκεκριμένα, για να εκτελεστεί η στάση ‘καλόγρια’, ο άνδρας πρέπει να ξαπλώσει ανάσκελα, τοποθετώντας το κεφάλι του όρθιο σε ένα μαξιλάρι. Η γυναίκα, γυρίζει την πλάτη της στον παρτενέρ της και κάθεται γονατιστή, τοποθετώντας τα πόδια της κάτω από τα δικά του, ενώ στη συνέχεια σκύβει το κεφάλι της προς τα μπροστά, σαν να προσεύχεται. Το αν λέει το ‘Πιστεύω’ ή το ‘Πάτερ Ημών’ δεν διευκρινίζεται.

Η στάση ‘καλόγρια’, εκτός από κόκκινα μάγουλα ντροπής σε όλα τα μέλη του κλήρου, προσφέρει και την ικανοποίηση της βαθιάς διείσδυσης με την ελάχιστη προσπάθεια.

Η στολή της καλόγριας πάντως, είναι προαιρετική.

Αν αισθάνεσαι λοιπόν πως η σχέση σου με την εκκλησία είχε διαταραχθεί, ήρθε η ώρα να επιστρέψεις στη φτερούγα της. Εκτός των άλλων, η συγκεκριμένη στάση είναι σαφώς πιο ασφαλής από την ιεραποστολική, η οποία αποτελεί την δεύτερη πιο πιθανή στάση να προκαλέσει τραυματισμό, πίσω μόνο από το doggy style.

Το σκέφτεσαι ακόμα τέκνον μου;

You must be logged in to post a comment Login

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ MENS MUST

 • Οι Ferrari των φτωχών…

  Δείτε παρακάτω κάποια από τα ομορφότερα μοντέλα με την υπογραφή του Pininfarina αλλά χωρίς να έχουν ως σήμα το γνωστό αλογάκι...

  The Reporter18/11/2018
 • Πίνεις από… πλαστικό “ποτήρι”..?

  Είμαι σίγουρος πως και φέτος το καλοκαίρι έπεσες σε περίπτωση που δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις αν αυτά που βλέπεις να ξεπροβάλουν...

  The Reporter17/11/2018
 • Δέστην… Σωστά!

  Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των ανδρών είναι η ώρα που πρέπει να δέσουν την γραβάτα τους. Επειδή δεν θα έχεις...

  The Reporter17/11/2018
 • H μεταμόρφωση στο γήπεδο της ΑΕΚ

  Δείτε τις αλλαγές στο γήπεδο της ΑΕΚ από την λειτουργία στο 2013 μέχρι σήμερα την μεταμόρφωση του.

  mantalk11/11/2018
 • Δώρα για “εθισμένους”…

  Η τεχνολογία είναι ένα θαυμάσιο πράγμα. Μας επιτρέπει να ακούμε την αγαπημένη μας μουσική παντού, να παρακολουθούμε τις ειδήσεις, να οργανώνουμε...

  The Reporter21/10/2018
 • Γυναίκες, μπάλα και νυχτερινή ζωή…

  Διάλεξε την δική σου πόλη και ζήσε το όνειρο… Η Βαρκελώνη είναι η κορυφαία πόλη για να περάσει καλά ένας ελεύθερος...

  The Reporter21/10/2018
 • Barber Story…

  Από τον προϊστορικό άνδρα και τον Μέγα Αλέξανδρο μέχρι τα μπαρμπέρικα του μεσαίωνα και τα πρώτα ξυραφάκια, ο Αρχαιολόγος – Ιστορικός...

  The Reporter20/10/2018
 • Ιεροτελεστία…

  Πούρο από άποψη ή πούρο για λεζάντα..; Για τους γνώστες το πούρο είναι μία ιεροτελεστία… Όταν, μάλιστα, κανείς έχει την ευκαιρία να...

  The Reporter20/10/2018
 • Η καλύτερη άσκηση που μπορείς να βρεις με kettlebell

  Πάρε στο κάθε χέρι σου ένα kettlebell. Το βάρος που θα επιλέξεις θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο για τις δυνατότητές...

  The Reporter20/10/2018
"Άνδρας ή άντρας ονομάζεται ο άνθρωπος που ανήκει στο αρσενικό φύλο. Με τον όρο άνδρας αναφερόμαστε συνήθως σε έναν ενήλικα αρσενικού φύλου. Η βασική διαφορά ανάμεσα στα δύο φύλα εντοπίζεται στους γεννητικούς αδένες και την πρόσθια υποθαλάμια περιοχή.
Για τα αρσενικά κατά τη διάρκεια της εφηβείας, η τεστοστερόνη, μαζί με τις γοναδοτροπίνες που απελευθερώνονται από το βλεννογόνο αδένα, υποκινούν τη σπερματογένεση, και έτσι την πλήρη σεξουαλική διάκριση ενός αρσενικού από ένα θηλυκό.

Ο ανδρισμός είναι μια μορφή πολιτισμού. Περιλαμβάνει την ασφάλεια, την ευθύνη, την ανιδιοτέλεια, και γενικούς κανόνες ηθικής, όπως ειλικρίνεια, και σεβασμός.

Όλα αυτά και πολλά ακόμα που θα ανακαλύψετε είναι το ManTalk..