Η συγκλονιστική τηλεοπτική συνέντευξή του Αλέξανδρου Νικολαϊδη ενώ γνώριζε ότι πάλευε με το θάνατο!

Μόλις τον περασμένο Μάιο, κι ενώ ο ίδιος έδινε μάχη με τη σπάνια μορφή καρκίνου από την οποία είχε προσβληθεί, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είχε δώσει μια πολύ ανθρώπινη συνέντευξη στην ΕΡΤ3 μαζί με τη σύζυγό του, Δώρα Τσαμπάζη.

«Είχα την τύχη να με αγαπήσει η πιο υπέροχη γυναίκα του κόσμου, το δώρο μου από το Θεό, όπως είναι και το όνομα της, και να αποκτήσουμε μια πανέμορφη οικογένεια.

Έτσι και σε αυτή την ατυχία που με βρήκε, είπα ευχαριστώ, που αν αυτό ήταν γραφτό να έρθει στην οικογένειά μου, δεν βρήκε εκείνη ή τα παιδιά μου. Εγώ έπρεπε να το ανέβω αυτό το βουνό, έχω έπρεπε να σηκώσω αυτό το βάρος. Όχι εκείνοι»…

Με αυτές τις κουβέντες ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αποχαιρέτησε τη σύζυγό του, Δώρα Τσαμπάζη και τα δύο του παιδιά, στη σπαρακτική επιστολή που δημοσιεύτηκε στα social media, με την οποία επέλεξε ο ίδιος να γνωστοποιήσει σε όλους τους Έλληνες το θάνατό του.

Η γνωστή δημοσιογράφος αποτελούσε όλα αυτά τα χρόνια το στήριγμα του χρυσού μας Ολυμπιονίκη και, βέβαια, ήταν η βασική πηγή δύναμής του στον άνισο – όπως αποδείχτηκε – αγώνα απέναντι στον καρκίνο.

Οι δυο τους, μάλιστα, φρόντιζαν πιασμένοι χέρι χέρι να στέλνουν μέχρι τελευταία στιγμή μηνύματα στην ελληνική κοινωνία, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το προσωπικό δράμα που βίωναν και μόλις πριν από λίγους μήνες είχαν δώσει μαζί το παρόν σε κοινή συνέντευξή τους στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ3.

Γονείς δύο παιδιών, της Ελεάννας και του μικρού Γιώργου, που βαφτίστηκε 31 Ιουλίου του 2021, κι ενώ ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης πάλευε ήδη με τον καρκίνο, Αλέξανδρος και Δώρα είχαν μοιραστεί τις σκέψεις τους σε μια συνέντευξη, που σήμερα (λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση του θανάτου του Έλληνα Ολυμπιονίκη) μοιάζει πιο συγκλονιστική από ποτέ! Δείτε τη…

Latest from Blog