Ηλεκτρικό αυτοκίνητο με 200 ευρώ τον μήνα

Το Citroen AMI είναι γκάτζετ με τέσσερις ρόδες που ήρθε για να προσφέρει λύσεις στις αστικές μετακινήσεις. Με μήκος 2,4 μέτρα, αυτονομία 70 χλμ. και πλήρη φόρτιση από πρίζα σε 3 ώρες φέρνει νέα ήθη και έθιμα.

Ένα ηλεκτρικό και μοντέρνο 2CV, θα απαντούσαν οι άνθρωποι της Citroen. Υπό μία πιο αφαιρετική έννοια ισχύει, ωστόσο εδώ είμαστε για ακριβολογούμε.

Το ΑΜΙ λοιπόν είναι ένα εναλλακτικό μέσο μετακίνησης μέσα στην πόλη, 100% ηλεκτρικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα αυτοκίνητο, θα μπορούσε ενδεχομένως να παίξει το ρόλο του δευτερότριτου αυτοκινήτου, ή καλύτερα να αποτελέσει μία εναλλακτική λύση στα σκούτερ ή στα ηλεκτρικά πατίνια και ποδήλατα.

Μάλιστα έχει την ιδιότητα πως μπορεί να οδηγηθεί νόμιμα από έφηβους, αν έχουν συμπληρώσει τα 16 χρόνια (σ.σ. στην Ελλάδα, γιατί σε πολλές χώρες της Ευρώπης επιτρέπεται από τα 14). Βέβαια με 6.900 ευρώ με επιδότηση λίγοι 16χρονοι θα μπορούν να το αποκτήσουν, ωστόσο αρκετοί θα θελήσουν να το νοικιάσουν για να κάνουν βόλτες στα νησιά. Επίσης, πολλοί γονείς θα το δουν θετικότερα για τα παιδιά τους, προκειμένου αυτά να μην «καβαλήσουν» κάποιο δίτροχο.

Δείτε εδώ τα χαρακτηριστικά του και πως μπορείτε να το κάνετε δικό σας με 200 ευρώ το μήνα

Latest from Blog