Κριστιάνο Ρονάλντο για τον θάνατο του γιου του: «Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου» – Κράτησε τις στάχτες του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο περιέγραψε τον θάνατο του νεογέννητου γιου του ως τη «χειρότερη στιγμή» της ζωής του στην τελευταία χειμαρρώδη και αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον Πιρς Μόργκαν.

Ο αρχηγός της Πορτογαλίας και η 28χρονη σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ αποκάλυψαν με τραγικό τρόπο ότι ο νεογέννητος γιος τους, που ονομάστηκε Έιντζελ, πέθανε κατά τη γέννα στις 18 Απριλίου, αλλά η δίδυμη αδερφή του Μπέλα επέζησε.

«Ίσως η χειρότερη στιγμή που πέρασα στη ζωή μου από τότε που πέθανε ο πατέρας μου», λέει ο Ρονάλντο στον Μόργκαν στο τελευταίο απόσπασμα της συνέντευξής του στο «TalkTV», η οποία μεταδίδεται ολόκληρη σήμερα και αύριο.

«Όταν έχεις ένα παιδί περιμένεις ότι όλα θα είναι φυσιολογικά και όταν έχεις ένα πρόβλημα είναι δύσκολο. Εγώ και η Τζίο είχαμε δύσκολες στιγμές. Ήταν πολύ, πολύ δύσκολο να καταλάβω τι συμβαίνει εκείνη την περίοδο της ζωής μου. Το ποδόσφαιρο δεν σταματά, είχαμε πολλές διοργανώσεις. Ήταν ίσως η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου».

Ο Ρονάλντο πρόσθεσε ότι κρατάει τις στάχτες του Έιντζελ κοντά σε εκείνες του πατέρα του, ο οποίος απεβίωσε από ηπατική ανεπάρκεια το 2005, σε ένα παρεκκλήσι στο σπίτι του.

«Μιλάω μαζί τους όλη την ώρα και είναι στο πλευρό μου», πρόσθεσε για να συνεχίσει: «Ξέρετε με βοηθούν να γίνω καλύτερος άνθρωπος, να γίνω καλύτερος πατέρας. Και είναι κάτι για το οποίο είμαι πραγματικά περήφανος… το μήνυμα που μου στέλνουν, ειδικά ο γιος μου».

Ο Ρονάλντο συγκινείται κατά τη διάρκεια της κουβέντας με τον Μόργκαν για την τραγωδία και συνεχίζει να προσθέτει πως έκλαψε μαζί με το μεγαλύτερο παιδί του, τον Κριστιάνο Jr, όταν ανακοίνωσε την τραγική είδηση στα άλλα παιδιά της οικογένειας.

Latest from Blog