Μαρία Σολωμού: «Με έχουν απατήσει όλες μου οι σχέσεις»

Στην προσωπική της ζωή και τις σχέσεις από τις οποίες έχει περάσει μέχρι σήμερα, αναφέρθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Μαρία Σολωμού.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στις απιστίες που έχει βιώσει στη ζωή της. «Δεν είναι μυστικό, ότι με έχουν απατήσει όλες μου οι σχέσεις και τους έχω απατήσει κι εγώ. Μέχρι τα 30 μου έπαιρνα εκδίκηση», είπε. Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η ίδια συγχωρεί την απιστία. «Την συγχωρώ, γιατί δεν σημαίνει τίποτα. Κάποιες προδοσίες είναι σοβαρός και κάποιες ξεπερνιούνται. Κάποιες φορές, η απιστία μπορεί να ξυπνήσει ένα ζευγάρι», ανέφερε.

Τόνισε μάλιστα, πως ποτέ δεν ήθελε αποκλειστικά σχέσεις, αλλά αυτές προέκυψαν χωρίς να το αποζητήσει. «Δεν είμαι σχεσάκιας. Οι σχέσεις προκύπτουν. Είμαι single και μέσα στη σχέση, θέλω να έχω την ελευθερία μου. Δεν θα κλειδωθώ μέσα στο σπίτι κι αν με δει οποιοσδήποτε έξω, δεν θα πω “δεν είναι αυτό που νομίζετε”, αλλά μπορεί όντως και να μην είναι. Δεν αφορά κανέναν το τι κάνω», δήλωσε.

Τέλος, για το ενδεχόμενο του γάμου, αλλά και τον πατέρα του παιδιού της, είπε: «Δεν έχω παντρευτεί ποτέ μου. Και με τον Μάριο Αθανασίου σχέση είχαμε».

Latest from Blog