/

Με αυτά τα push-ups είσαι άρχοντας

Όσοι ασχολούνται με την γυμναστική γνωρίζουν ότι τα push-ups μπορούν να γίνουν με πολλούς τρόπους. Αυτός είναι ένας τρόπος για να ανεβάσεις το επίπεδο δυσκολίας και να επικεντρωθείς σε λίγο διαφορετικές μυικές ομάδες. Σήμερα σου έχω μια καινούρια άσκηση που θα σε βοηθήσει να πας τα push-ups σε άλλο επίπεδο!

Πως να πας την άσκηση push-ups σε άλλο επίπεδο!

gumnastiki antres

Καταρχήν ας ξεκινήσουμε από την αρχική στάση που θα πρέπει να είναι το σώμα σου. Βάλε τα χέρια σου στο σημείο που βρίσκονται οι ώμοι σου. Τέντωσε τα πόδια σου και τοποθέτησέ τα πιο ανοιχτά από τους γοφούς σου. Βάλε το αριστερό σου χέρι πιο μπροστά από το ύψος του ώμου και το δεξί χέρι πίσω από το ύψος του ώμου.

Τοποθέτησε το δεξί σου πόδι πάνω από το αριστερό και τύλιξε το δεξί σου πόδι με το αριστερό. Μην αφήσεις την πλάτη σου ή τους γοφούς σου να γέρνουν. Κάνε ένα push-up για να σιγουρευτείς ότι η στάση που έχει είναι σωστή και σε βολεύει πριν ξεκινήσεις την άσκηση. Η συνέχεια της άσκησης είναι λίγο πιο δύσκολη.

askiseis antres

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το αριστερό σου χέρι που βρίσκεται πιο μπροστά από τον ώμο για να στηρίξεις το βάρος σου. Χρησιμοποίησε το δεξί σου χέρι για σταθεροποιήσεις το σώμα σου. Το βάρος σου θα πρέπει να μένει στο αριστερό χέρι και στη φτέρνα του δεξιού ποδιού. Μην ακουμπήσεις κάποιο άλλο σημείο του σώματός σου στο πάτωμα.

sumvoules askiseis

Με τα χέρια σου στην ίδια στάση όπως άρχισες, σταθεροποίησε το σώμα σου και σήκωσε ψηλά τους γοφούς σου. Χρησιμοποίησε το δεξί σου χέρι όσο λιγότερο γίνεται για να στηρίξεις το σώμα σου. Το περισσότερο βάρος θα πρέπει να το σηκώνει το αριστερό. Μόλις τελειώσεις την πρώτη επανάληψη, γύρνα στην αρχική θέση, άλλαξε τα πόδια και τα χέρια σου και επανέλαβε. Κάνε 5 επαναλήψεις από την κάθε πλευρά σε κάθε σετ.

Latest from Blog