Mega: “Είναι σίγουροι οι είναι ασφαλές το νέο γήπεδο της ΑΕΚ”; (video)

26/09/2022

Αναφορικα με την άδεια χρήσης που δόθηκε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, σχετικό θέμα του Mega αναφέρει τα εξής:

“Πλέον στην Ένωση ετοιμάζονται για τα εγκαίνια και το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος. Είναι όμως κανονικό αυτό που συνέβη; Είναι νόμιμο; Είναι ασφαλές; Η μόνη μηχανικός και μειοψηφούσα στην επιτροπή ελέγχου επισήμανε δύο φορές παραλείψεις σε κατασκευές ή απουσία τους, κόντρα σε νόμους και κοινές υπουργικές αποφάσεις.

Τι κι αν απειλήθηκε, όπως κατήγγειλε δια μηνύσεως, επέμεινε και τη δεύτερη φορά. Το θέμα πήγε στον αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού Χάρη Ρώμα για την τελική υπογραφή.

Την οποία και έβαλε σήμερα, όπως άλλωστε ήθελε και ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης που κατά δήλωσή του, έδωσε τα πάντα για να γίνει το γήπεδο. Ο κ. Ρώμας πάντως μπορούσε να μην υπογράψει. Η επιτροπή απλώς εισηγήθηκε θετικά, έχοντας καταγράψει πάντως τεράστιες παραλείψεις.

Το πρόβλημα δεν είναι όμως μόνο η προσωρινή άδεια, παρά τις αβλεψίες και τις παραλείψεις στο γήπεδο. Είναι ότι από τον πρώτο κιόλας έλεγχο και τον εντοπισμό τους υπήρχε χρόνος όλα αυτά να διορθωθούν.

Η ΑΕΚ όμως και ο ιδιοκτήτης της με λογική αδιανόητης αυθαιρεσίας δεν άλλαξαν τίποτα, δεν πρόσθεσαν τίποτα, δεν έκαναν τα νόμιμα.

Προφανώς ήταν η βιασύνη γιατί 20.000 κάτοχοι διαρκείας πίεζαν για τα χαμένα ματς. Αλλά δε θα τους έπαιρνε και τόσο χρόνο να προσθέσουν κιγκλιδώματα όπου και όπως έπρεπε.

Ο κ. Πατούλης και ο κ. Ρώμας καταπάτησαν νόμους και άφησαν άπαντες να πιστεύουν ότι σε αυτήν τη χώρα ο καθείς μπορεί να κάνει ό,τι θέλει όπως το θέλει, ακόμα κι όταν είναι επικίνδυνο ή δεν είναι σύννομο. Καλλιεργούν την αντίληψη ότι μια ομάδα μπορεί να είναι υπεράνω νόμων.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Ποιο ελληνικό νησί έχει την καθαρότερη παραλία στον κόσμο

Για να ανακαλύψει τις πιο καθαρές παραλίες, το αμερικανικό ταξιδιωτικό πρακτορείο Florida Panhandle αναζήτησε εκατομμύρια δημόσια διαθέσιμες κριτικές ταξιδιωτών για παραλίες στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο. Η έρευνα περιλαμβάνει έναν κατάλογο 50 παραλιών σε 75 χώρες που κατατάχθηκαν στις υψηλότερες θέσεις μεταξύ των δημοσίως διαθέσιμων κριτικών από ταξιδιώτες.…

Σήμερα 21 Μαΐου, η εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Σήμερα, 21 Μαΐου, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου Κωνσταντίνου και της μητέρας του Αγίας Ελένης, οι οποίοι ονομάστηκαν και «Ισαποστόλοι» για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στον Χριστιανισμό, σφραγίζοντας την ιστορία της Ευρώπης. Τα μεγάλα γεγονότα στα οποία πρωταγωνίστησε ο Μέγας Κωνσταντίνος είναι τα εξής: Το 313 μ.Χ.…

Πανελλήνιες: Τα θέματα που έπεσαν τα 3 τελευταία χρόνια στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία

Στην τελική ευθεία για τις Πανελλήνιες 2024 χιλιάδες υποψήφιοι των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, καθώς οι Πανελλαδικές εξετάσεις ξεκινούν στις 30 Μαΐου 2024. Οι διαγωνιζόμενοι στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 πρέπει να διαχειριστούν και το άγχος που τους καταβάλλει όταν φθάνει η στιγμή των πανελλαδικών εξετάσεων, που αποτελεί, αν μη τι…

Αγία Δύναμη: Το άγνωστο σε πολλούς εκκλησάκι στο κέντρο της Αθήνας

Περπατώντας στους δρόμους της Αθήνας, μπορεί πολλές φορές να έχεις προσπεράσει σημεία και αξιοθέατα που έχουν τη δική τους σημαντική ιστορία, όπως το εγκαταλελειμμένο σπίτι με την «πήλινη γυναίκα». Ένα από τα πολλά είναι -και- η Αγία Δύναμη. Το άγνωστο σε πολλούς εκκλησάκι στο κέντρο της Αθήνας. Ένας μικρός ναός…