Μέμφις Ντεπάι: Το νέο πολυτελές αυτοκίνητο του Ολλανδού επιθετικού της Ατλέτικο που έχουν μόνο 150 άνθρωποι στον κόσμο

Ο Μέμφις Ντεπάι είναι λάτρης των πολυτελών οχημάτων. Ο παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης απέκτησε ένα καινούργιο πολυτελές αυτοκίνητο, πρόκειται για μια Mercedes-Benz S-Class 680 Maybach, που σχεδιάστηκε από τους Virgil Abloh και Gorden Wagener.

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής, ανέβασε στο λογαριασμό του instagram μία φωτογραφία του νέου του οχήματος, εκπλήσσοντας τους εκατομμύρια ακόλουθους που έχει.

Το συγκεκριμένο μοντέλο αποτίνει φόρο τιμής στον σχεδιαστή Virgil Abloh, που ήταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Louis Vuitton και έφυγε από την ζωή τον Νοέμβριο του 2021, μόλις στα 41 χρόνια του.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής διατηρούσε φιλική σχέση με τον σχεδιαστή και για αυτόν τον λόγο αγόρασε το συγκεκριμένο μοντέλο.

Ο Μέμφις δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το νέο του όχημα, που είναι ένα από τα 150 που κυκλοφορούν στον κόσμο. Είναι αυτοκίνητο με κινητήρα V12 και 612 ίππους, ικανό να φτάσει τα 100 km σε μόλις πέντε δευτερόλεπτα.

Κάτω από την δημοσίευσή του έγραψε χαρακτηριστικά: “Επενδύσεις”. Πρόκειται για ένα όχημα το οποίο κοστίζει κοντά στις 570.000 ευρώ, δεδομένης και της αποκλειστικότητάς του.

Latest from Blog