Μετακόμισε στο Ντουμπάι, βρήκε τον έρωτα, παντρεύεται: Πως είναι τώρα η Νάνσυ Αλεξιάδη 17 χρόνια μετά το Fame Story

Νέο κεφάλαιο στη ζωή της έχει ανοίξει η Νάνσυ Αλεξιάδη 17 χρόνια μετά το Fame Story όπου την πρωτοείδαμε, αφήνοντας τα πάντα πίσω της.

Η Νάνσυ Αλεξιάδη δεν έχει κρύψει ότι έχει βρει τον άνθρωπό της και πως είναι ερωτευμένη, ωστόσο ο γάμος είναι ακόμα ένα θολό σημείο.

«Πίστευα ότι δε θα ερωτευτώ. Ότι δε θα βρω τον σύντροφο της ζωής μου», είπε αρχικά η Νάνσυ Αλεξιάδη σε συνέντευξή της στο Breakfast @Star όπου βρέθηκε για να μιλήσει για το τραγούδι που έγραψε για εκείνον. Μεταξύ άλλων όμως αποκάλυψε και πως ο γάμος τους δεν έχει πραγματοποιηθεί, παρά την θετική της απόκριση στην πρόταση γάμου που είχε δεχτεί και αιτία είναι οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις που τους κρατούν συχνά μακριά, αλλά και σε συνεχείς μετακινήσεις.

«Βρισκόμαστε μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας με τον σύντροφό μου. Προσπαθούμε να είμαστε και στα δυο μέρη. Όταν υπάρχει κατανόηση και αγάπη όλα είναι δυνατά. Ο γάμος μας δεν έγινε τελικά λόγω των μετακινήσεων από το Ντουμπάι στην Ισπανία και μετά στην Ελλάδα. Δεν έχουμε προλάβει. Όλα έχουν δρομολογηθεί και θα γίνουν. Είμαστε λίγο της τελευταίας στιγμής. Δεν έχω ιδέα αν ο γάμος γίνει στην Ελλάδα», είπε ακόμα η Νάνσυ Αλεξιάδη.

Latest from Blog