Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου: «Θα γράφαμε μια σειρά για ένα ομόφυλο ζευγάρι με παιδιά»

Συνέντευξη παραχώρησαν ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας και μίλησαν για την τηλεοπτική τους καριέρα.

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα», αναφέρθηκε στη νέα τους σειρά, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

«Η ιδέα για το “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη” ήταν διαμόρφωση ενός άλλου πρότζεκτ. Ξεκίνησε σιγά σιγά και φοβόμασταν πολύ το θέατρο. Όσο ήταν ο κορωνοϊός, είχαμε 5-6 ιδέες για την τηλεόραση. Η σειρά αυτή έχει μεγάλη ευελιξία και είναι καθαρή τηλεόραση. Είμαστε πιο κοντά στην αλήθεια, δεν έχει αυτό το θεατρικό», είπαν.

Αναφορικά με την προηγούμενη επιτυχία τους, «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», ανέφεραν: «Είχε άπειρα σεναριακά λάθη και ήταν σαν μαγνητοσκοπημένο θέατρο. Καλά έκανε και το αγάπησε ο κόσμος, αλλά δεν ήταν αληθινή τηλεόραση».

«Δεν κάνουμε ό,τι θέλουμε στις σειρές. Είναι σαν να έρχεται ο ηθοποιός και το γράφει μόνος του. Μια γυναίκα έχει πιο μεγάλη εκφραστική γκάμα, αλλά τα αγόρια από μικροί ντρεσάρονται σε συγκεκριμένους ρόλους. Φοβούνται μην παρεξηγηθούν», συμπλήρωσαν.

Όσο για τις κριτικές κι ειδικότερα τις αρνητικές, δήλωσαν: «Στην κριτική του κινηματογράφου η απόρριψη είναι μεγάλη, σε εμάς ήταν απορριπτική 100% και στις τέσσερις ταινίες μας. Μας νοιάζει πάντα, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν θέλουμε να ξέρουμε τι γράφεται για εμάς. Δεν έχουμε social, οπότε και δεν τα παρακολουθούμε».

Τέλος, ανέφεραν σχετικά με τα «κοινωνικά ταμπού», με τα οποία καταπιάνονται οι σειρές τους: «Θα γράφαμε για ένα ομόφυλο ζευγάρι που μεγαλώνει παιδιά. Δεν κοιτάμε να σοκάρουμε ή να τρομάξουμε το κοινό, αλλά πώς να ενοποιήσουμε τον κόσμο».

Latest from Blog