Μοντέλο που πήγε στην Κρήτη: “Δεν είχα ιδέα πόσοι Έλληνες ζουν εδώ. Ουάου”

Ένα μοντέλο από τις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια που έκανε διακοπές στην Κρήτη ανέφερε ότι συνάντησε πολλούς Έλληνες. Ο λόγος για την Ελίζαμπεθ Μπερτ που έφερε εκατοντάδες σχόλια με μια ανάρτηση στα social media από την Ελλάδα που αυτή την περίοδο κάνει μόντελινγκ. Η Μπερτ έγραψε στο Instagram: «Είμαι στην Ελλάδα και κάνω μόντελινγκ! Δεν είχα ιδέα ότι ζουν τόσοι πολλοί Έλληνες εδώ. Ουάου!».

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ασχολήθηκαν γρήγορα με την περιγραφή της εικόνας της. «Έλληνες στην Ελλάδα, δεν έχω ξανακούσει κάτι τόσο τρελό!», έγραψε κάποιος κάτω από την ανάρτησή της.

«Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα υπήρχαν Έλληνες στην Ελλάδα; Το επόμενο πράγμα που θα μας πείτε είναι ότι υπάρχουν Γερμανοί στη Γερμανία».

Οι Αμερικανοί έχουν τη φήμη ότι είναι κακοί στη γεωγραφία οπότε η ανάρτηση δεν αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς. Αλλοι έσπευσαν να υποθέσουν ότι το μοντέλο κάνει πλάκα καθώς δεν γίνεται να έχει πει κάτι τόσο… άκυρο.

Μετά από εκατοντάδες σχόλια, χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις, η Μπερτ υπερασπίστηκε την ανάρτησή της, λέγοντας ότι φυσικά αστειευόταν – προσθέτοντας: «Ήπια ούζο για πρώτη φορά και πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν απολαυστικό».

Latest from Blog