Μπέος σε Κοξένογλου «Δεν κάνουμε συνταγές για παστίτσιο» – Κοξένογλου: «Εγώ δεν δέρνομαι στον δρόμο»

Μεγάλη ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Λίγκας, αφού μια ατάκα του Αχιλλέα Μπέου κατά της διευθύνουσας συμβούλου του Ατρομήτου κι αναπληρώτριας προέδρου της Λίγκας, Κάτια Κοξένογλου, προκάλεσε την αντίδραση ακόμα και του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Όλα άρχισαν όταν η κ. Κοξένογλου αναφέρθηκε στην ανάγκη να τεθούν κάποιοι κώδικες στη Λίγκα, ώστε να ξεκαθαριστεί που αρχίζει και πού τελειώνει ο ρόλος του καθένα, με αφορμή τις πρόσφατες ανακοινώσεις του συνεταιρισμού, τις οποίες έγραψε ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, υπογραμμίζοντας ότι η διοργανώτρια αρχή πρέπει να δείχνει ένα κοινό μέτωπο και σύμπνοια για τα θέματα που απασχολούν το πρωτάθλημα.
Τότε, ο πρόεδρος του Βόλου απευθύνθηκε στην εκπρόσωπο της περιστεριώτικης ΠΑΕ, λέγοντάς της «με τι γνώσεις κρίνετε τον Κλάτενμπεργκ; Δεν είναι συνταγή για να φτιάξεις παστίτσιο…»! Το σχόλιο του ισχυρού άνδρα του Βόλου αφορούσε στις τηλεδιασκέψεις που είχε η αναπληρώτρια πρόεδρος με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και εκπρόσωπο της Premier League με θέμα την ελληνική διαιτησία, γεγονός για το οποίο είχε μάλιστα βγάλει και ανακοίνωση ο Βόλος στις αρχές Αυγούστου.
Φυσικά, η κ. Κοξένογλου τον κατηγόρησε για αυτό το σεξιστικό σχόλιο, ζητώντας του σε έντονο ύφος να ανακαλέσει. «Εγώ τις νομικές μου γνώσεις και την ικανότητα να τρέχω πρότζεκτ για τη Λίγκα, τα έχω αποκτήσει από τα πανεπιστήμια που έχω σπουδάσει και από τα πτυχία μου. Αν θέλετε μπορώ να σας τα προωθήσω αυτά και το βιογραφικό μου, για να δείτε αν είμαι ικανή. Εγώ δεν δέρνομαι με τον κόσμο στους δρόμους…».
Σε εκείνο το σημείο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρενέβη χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο το σχόλιο του Αχιλλέα Μπέου και τον απείλησε με… mute σε περίπτωση που συνέχιζε στο ίδιο ύφος. Λίγο αργότερα, ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών πάντως «αναγκάστηκε» να ανακαλέσει ζητώντας συγγνώμη, ενώ τόνισε σχετικά με το περιστατικό, ότι αστειευόταν., λαμβάνοντας την απάντηση ότι αυτό δεν ήταν χιούμορ, αλλά σεξιστική επίθεση.
Θέλοντας να υποβιβάσει τη σημασία του περιστατικού, ο Αχιλλέας Μπέος είπε «μάλλον δεν έχετε αίσθηση του χιούμορ».

Latest from Blog