Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Νέο ξέσπασμα στα social media – «Μαμά πάρε τη συγγνώμη σου και άντε γ…»

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν δείχνει να έχει ξεχάσει την τραυματική 13χρονη συντηρητική κηδεμονία της και τη συμπεριφορά των γονιών της.

Από τις πρώτες κιόλας μέρες που ελευθερώθηκε από τα «δεσμά» της, η ποπ σταρ δεν έχει σταματήσει να εξαπολύει επιθέσεις στους γονείς και τους ψυχιάτρους, άτομα που περιέκλυσαν την καθημερινότητά της για πάνω από 10 χρόνια.

Με νέα ανάρτηση που έκανε στο Instagram, την οποία έχει διαγράψει από το προφίλ της τώρα, η Σπίαρς προχώρησε σε ακόμη μία έντονη κατάθεση ψυχής για το διάστημα της κηδεμονίας της, ενοχοποιώντας και πάλι τον πατέρα και τη μητέρα της, μέσα από ένα αρκετά φορτισμένο συναισθηματικά μήνυμα.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η τραγουδίστρια έγραψε:

«Για 13 χρόνια, έπρεπε να συναντώ γιατρούς εβδομαδιαίως για να αναφέρω το παρελθόν μου που το έκανε χειρότερο !!! Όσο για όλη μου την οικογένεια συμπεριλαμβανομένου του αδελφού μου, της αδερφής μου, των ξαδέρφων, των θείων μου, και όλο το κοινό… ήταν είτε μαστουρωμένοι είτε μεθυσμένοι του κω.. τους 😒 !!! Ήμουν η γαμ… Αγία που φοβόταν να μετακομίσει ή ήξερα ότι ο μπαμπάς μου θα με έβαζε κάπου αν δεν συνεργαζόμουν… ακόμα και στην Αμερική, τη χώρα των ελεύθερων !!!! Περνάνε τα χρόνια και ακόμα με βάζει σε ψυχιατρείο !!!! Ούτε ένας γαμ… άνθρωπος δεν με υπερασπίστηκε !!! Μαμά πάρε τη συγγνώμη σου και άντε γα.. !!! Και σε όλους τους γιατρούς που γαμ… το μυαλό μου… Προσεύχομαι να καείτε όλοι στην κόλαση !!! Φίλα μου τον γαμ.. κώ… 😊 !!!!».

Η οργισμένη ανάρτηση της Σπίαρς, έρχεται λίγο μετά τη δημόσια συγγνώμη που της ζήτησε η μητέρα της.

Η Λιν Σπίαρς ζήτησε από τη Μπρίτνεϊ να τη συγχωρήσει, με ένα σχόλιο στο Instagram κάτω από μια μακροσκελή ανάρτησή της που έγραφε ότι «μια γνήσια συγγνώμη θα βοηθούσε να κλείσει η οικογενειακή τους διαμάχη».

Latest from Blog