Ντρου Μπάριμορ: Αποκάλυψε γιατί έχει να κάνει σεξ από το 2016

Η Ντρου Μπάριμορ, η οποία αποκάλυψε στο talk show της τον περασμένο μήνα ότι θα μπορούσε να περάσει χρόνια χωρίς σεξ, παραδέχτηκε πρόσφατα πως έχει να κοιμηθεί με άντρα από το 2016, δηλαδή τη χρονιά που πήρε διαζύγιο.

«Δεν είμαι άτομο που χρειάζεται σεξ και πρέπει να βγαίνει εκεί έξω και να ασχολείται με ανθρώπους σε αυτό το επίπεδο», έγραψε αρχικά η ηθοποιός, προσθέτοντας: «Μερικοί άνθρωποι μπορούν να βγουν από έναν γάμο ή μια σχέση και στο εγγύς μέλλον να βρεθούν σε άλλη σχέση. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό! Ούτε ένα κομμάτι, δεν κρίνω! Γιορτάζω το ταξίδι τους! Γιατί για μερικούς ανθρώπους αυτό λειτουργεί πραγματικά. Εμένα δεν μου λειτούργησε».

Η Μπάριμορ έγραψε στη συνέχεια ότι ενδιαφερόταν περισσότερο να διδάξει στις κόρες της πώς «να αγαπούν τον εαυτό τους» και ότι μια σεξουαλική σχέση, μπορεί να αποτελούσε εμπόδιο: «Από τότε που μπήκα στη ζωή ως ανύπαντρη μαμά, δεν κατάφερα να έχω στενή σχέση. Είχα την τιμή και τη χαρά να δουλέψω πραγματικά με τον εαυτό μου και να μάθω τι είναι η ανατροφή των παιδιών».

«Έτσι για την ιστορία, δεν μισώ το σεξ! Η αγάπη και το σεξ δεν είναι απλά το ίδιο πράγμα. Έψαχνα όλη μου τη ζωή, για να διαπιστώσω πως θέλω να είμαι μια ήρεμη γυναίκα και όχι ένα κορίτσι για πάρτι».

Latest from Blog