Ντυμένοι όλοι στα λευκά: Παραμονή Πρωτοχρονιάς το τελευταίο «αντίο» στον μικρό Κυριάκο, δυστυχώς δεν τα κατάφερε

Δυσάρεστη εξέλιξη για τον 11χρονο Κυριάκο Σπάο που έφυγε από τη ζωή έπειτα από σκληρή μάχη που έδινε δύο χρόνια με τον καρκίνο.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση των γονιών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, στις 11:00 το πρωί, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον 11χρονο Κυριάκο, από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως στη Σωτήρα και ακολούθως η ταφή στο καινούργιο κοιμητήριο.

Θερμή παράκληση της οικογένειας, όπως όλοι να φοράνε άσπρη ενδυμασία γι’ αυτή την όμορφη ψυχούλα, όπως έγραψαν και αντί στεφάνων, η οικογένεια καλεί όσους θα παρευρεθούν να κάνουν εισφορά για τον Σύνδεσμο Ένα Όνειρο Μια Ευχή, ενώ δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Οι γονείς του μικρού Κυριάκου ευχαρίστησαν όλο τον κόσμο που ήταν στο πλευρό τους.

Ο μικρός Κυριάκος διαγνώστηκε με καρκίνο τον Δεκέμβρη του 2020, σε ηλικία μόλις εννιά χρονών. Μετά από ένα μεγάλο Γολγοθά που κλήθηκε να ανέβει, βγήκε νικητής και τον Νοέμβριο του 2021 είχε κτυπήσει το καμπανάκι του Μακάρειου Νοσοκομείου, ωστόσο λίγους μήνες μετά κλήθηκε να δώσει μία δεύτερη μάχη με την ασθένεια.

Μάλιστα, την περασμένη Τρίτη πέρασε για ακόμη μία φορά την πόρτα του χειρουργείου, όμως δεν τα κατάφερε και έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων.

Latest from Blog