Οι κανόνες του χωρισμού που πρέπει να ξέρεις

Αποδέξου τον χωρισμό

antras koitaei to laptop tou

Όταν η σχέση τελειώνει και ιδιαίτερα μετά τον χωρισμό, δεν πρέπει να πάθεις εμμονή με την πρώην κοπέλα σου στα social media ή χειρότερα από κοντά. Η σχέση τελείωσε και είσαι πλέον ελεύθερος. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να την μπλοκάρεις από τα κοινωνικά δίκτυα αλλά δεν πρέπει να γίνεις μία συνεχής ειδοποίηση στο κινητό της.

Μη βιαστείς να κάνεις καινούρια σχέση

zeygari etoimazetai na filithei

Αν την επόμενη μέρα μετά τον χωρισμό προετοιμάζεις τη νέα σχέση σου, αυτό δεν σημαίνει απλή βιασύνη αλλά ίσως περισσότερα πράγματα. Μπορεί να το κάνεις για να ζηλέψει ή για να μην την σκέφτεσαι όμως αυτοί δεν είναι καλοί λόγοι για να ξεκινήσεις κάτι με την νέα κοπέλα. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και στις νέες γνωριμίες που κάνεις.

Διέγραψε τις seχy φωτογραφίες της

antras koitaei to kinhto tou

Αυτός είναι ο βασικός κανόνας μετά από έναν χωρισμό. Η πρώην κοπέλα σου σε εμπιστεύτηκε με φωτογραφίες όσο ήσασταν μαζί και τώρα που χωρίσατε δεν υπάρχει λόγος να τις κρατήσεις. Κάνε το σωστό τόσο για εκείνη όσο και για εσένα και διέγραψε τις.

Δώσε πίσω τα πράγματα της

break up quotes

Αν είχατε σχέση για καιρό, σίγουρα έχεις κάποια πράγματα της στο σπίτι σου. Μπορεί να είναι μία χτένα της ή ακόμα και κάτι πιο ακριβό. Ότι και να είναι θα πρέπει να της το επιστρέψεις, γιατί όπως με τις φωτογραφίες έτσι και με τα πράγματα της, όσο φθηνά ή ακριβά είναι, έμειναν σε εσένα όσο είχατε σχέση.

Άλλαξε στέκια

anthrwpoi se kafeteria

Ο χρυσός κανόνας μετά τον χωρισμό είναι να αλλάξεις στέκι. Ακόμα κι αν έχετε κοινούς φίλους, θα σου κάνει καλό να αλλάξεις παραστάσεις και να μην πέφτετε ο ένας πάνω στον άλλο συχνά. Ειδικά τον πρώτο καιρό απόφυγε τα κοινά μέρη που βγαίνατε για να δώσεις ελευθερία στο μυαλό και τις σκέψεις σου.

Latest from Blog