Οπαδός της Σίτι παρενόχλησε σεξουαλικά οπαδό της Έβερτον πιάνοντάς του τα…

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Έβερτον. Συγκεκριμένα, μια 40χρονη οπαδός της Σίτι, παρενόχλησε σεξουαλικά έναν φίλαθλο της Έβερτον.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Jemma Whiteside, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε πιει πολύ όταν άρπαξε τα γεννητικά όργανα του οπαδού της Έβερτον και φώναζε «θα τον γ@$%&* αργότερα και δεν ξέρω καν το όνομά του».

Το περιστατικό συνέβη τον Φεβρουάριο όταν ο άνδρας βρισκόταν στο Γκούντισον Παρκ για να δει τη Σίτι να νικάει την Έβερτον με 1-0.

Ο οπαδός της Έβερτον, ο οποίος είναι επίσης 40 ετών, ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα έβαλε το χέρι της ανάμεσα στα πόδια του και χάϊδευε τους όρχεις του.

«Ήρθε ξαφνικά από πίσω μου, έβαλε το χέρι της ανάμεσα στα πόδια μου και άρπαξε τους όρχεις μου. Σοκαρίστηκα, κοίταξα έναν φίλο μου και τον ρώτησα αν συνέβη αυτό όντως», είπε στο δικαστήριο.

Παράλληλα, ένας άνθρωπος του γηπέδου, επιβεβαίωσε πως η συμπεριφορά της ήταν αλλοπρόσαλλη και πως φαινόταν πολύ μεθυσμένη.

Επίσης ένας από τους αστυνομικούς που την συνέλαβαν είχε καταθέσει πως την άκουγε να λέει ότι «της άρεσαν οι άντρες Scouse».

Η γυναίκα, που είναι μητέρα έξι παιδιών καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση στο δικαστήριο «Sefton Magistrates» και αντιμετωπίζει ποινές φυλάκισης αλλά και αποκλεισμού από όλα τα γήπεδα του Ηνωμένου Βασιλείου λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης, βάσει νομοθεσίας της χώρας.

Θεωρώντας την ένοχη για σεξουαλική επίθεση, ο περιφερειακός δικαστής Τζέιμς Κλαρκ είπε ότι η καταγγελία του θύματος «δεν ήταν κάτι που θα μπορούσε να παρεξηγηθεί ή να γίνει λάθος».

Επίσης ο δικαστής είπε ότι «δεν ήταν πεπεισμένος» ότι το θύμα είχε «κατασκευάσει» τις κατηγορίες του εναντίον της.

Η γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα μόλις άκουσε πως το δικαστήριο την κρίνει ένοχη.

@jemmawhiteside

#

♬ original sound – ….

Latest from Blog