Παίκτης του NFL πούλησε μια κάρτα Pokemon για 650.000 ευρώ και αποσύρθηκε στα 28

Ο παίκτης του NFL πούλησε μια από τις πιο πολύτιμες κάρτες Pokemon σε δημοπρασία για σχεδόν 672.000 δολάρια και λίγες ημέρες μετά αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί.
Συγκεκριμένα, ο Μπλέικ Μαρτίνεθ, έβαλε σε δημοπρασία μια εξαιρετικά σπάνια κάρτα του Illustrator Pikachu στα τέλη Οκτωβρίου, με τις προβλέψεις να αναφέρουν ότι η αξία της κάρτας θα μπορούσε να ξεπεράσει ακόμα και το 1 εκατομμύριο δολάρια. Αν και δεν κατάφερε να φτάσει αυτό το ποσό, η τελική τιμή των 672.000 δολαρίων που πουλήθηκε η κάρτα εξακολουθεί να είναι ένα εντυπωσιακό νούμερο.

Ο Μαρτίνεθ, ο οποίος αγωνιζόταν για τους Las Vegas Raiders, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο για να επικεντρωθεί σε «πράγματα που θέλει να κάνει στο μέλλον, με παθος». Εντωμεταξύ, είναι μόλις 28 χρονών.

Φαίνεται ότι ένα από αυτά τα πάθη είναι η πώληση καρτών Pokemon, καθώς αυτή η κάρτα Illustrator Pikachu θεωρείται ευρέως ως ένα από τα ιερά δισκοπότηρα. Οι εκτιμητές βαθμολόγησαν την κάρτα ως 9.5/10 Gem Mint.

Η κάρτα Illustrator Pikachu είναι μια κάρτα που ήταν διαθέσιμη μόνο στην Ιαπωνία. Δόθηκε στους νικητές ενός διαγωνισμού για illustrators που έγινε από ένα περιοδικό manga.

Latest from Blog