Παίκτρια πόκερ κατηγορείται για απάτη – Το κόλπο με το δαχτυλίδι

Δέχεται το «όλα μέσα» του αντιπάλου της μολονότι δεν είχε τα φύλλα για να κερδίσει, εκτιμώντας ότι ο Άντελσταϊν μπλοφάρει.

Ο Άντελσταϊν να της ρίχνει ένα «θανατηφόρο» βλέμμα.

«Ουάου! Κοιτάξτε το πρόσωπο του Γκάρετ. Αυτό είναι πάρα πολύ παράξενο».

Και η Λιου τον προκαλεί.

«Με κοιτάς σαν να θέλεις να με σκοτώσεις».

Η 35χρονη Ρόμπι Τζέιντ Λιου έχει μόλις κερδίσει 269.000 δολάρια αφήνοντας έκπληκτο τον συμπαίκτη της αλλά και τους σχολιαστές.
Λίγο μετά τη νίκη της και πριν ο συμπαίκτης της καταλάβει πως η Λιου έπαιξε τόσο επικίνδυνα, η 35χρονη κάνει μια κίνηση, κοιτά προς τα πίσω, βάζει το χέρι της κάτω από το τραπέζι και το ένα από τα δύο δαχτυλίδια που φορούσε εξαφανίζεται από το χέρι της.

Ο αντίπαλός της κατηγόρησε την Λιου ότι έκλεψε χρησιμοποιώντας μια κρυμμένη συσκευή η οποία απλά δονείται για να σου δείξει ότι έχεις το καλύτερο χαρτί.

Φίλοι του πόκερ ανέλυσαν τις εικόνες καταλήγοντας ότι η παράξενη συμπεριφορά της 35χρονης αποτελεί ένδειξη για κλέψιμο με τη βοήθεια ενός συνεργάτη που παρακολουθούσε τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα.

Η Λιου επέστρεψε τα χρήματα κατηγορώντας τον αντίπαλό της ότι την απείλησε ενώ ο Άντελσταϊν υποστήριξε ότι η επιστροφή των χρημάτων αποτελεί απόδειξη ενοχής της.
Η απάτη κάνει τον γύρο του διαδικτύου μόλις μερικές ημέρες μετά το σκάνδαλο που προέκυψε στο σκάκι.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μάγκνους Κάρλσεν κατηγορεί για εξαπάτηση τον αντίπαλό του Χανς Νίμαν, από τον οποίο και έχασε κατά τη διάρκεια του τουρνουά το 2022.

Ο Νίμαν που είχε μια ταχεία άνοδο το 2021 απάντησε δημοσίως στις κατηγορίες παραδεχόμενος ότι έχει κλέψει αλλά πολύ νωρίτερα στηn σκακιστική του καριέρα.

Latest from Blog