Connect
To Top

Πάμε για προπόνηση…

Μπορεί το παρουσιαστικό του δείχνει ευχάριστα οικείο, ωστόσο το Casio G-Shock στην πιο πρόσφατη έκδοσή του είναι πολύ διαφορετικό: Τα ρολόγια της σειράς Casio G-Shock GBA-800 Training Timer προσφέρουν στους χρήστες τους ενημερωμένη και λεπτομερή πληροφορία σε σχέση με τις κινήσεις τους στην προπόνηση – και όλα αυτά χάρη στην εφαρμογή G-Shock Connected, η οποία λειτουργεί μέσω Bluetooth.

Το νέο G-Shock αντέχει τα χτυπήματα της προπόνησης

Τα έξι ανδρικά μοντέλα της σειράς διαθέτουν, πλην του διαχρονικού στυλ G-Shock, έναν τριαξονικό σένσορα επιτάχυνσης ο οποίος ελέγχει έναν μετρητή βημάτων, ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης που επιτρέπει έως 20 διαφορετικούς συνδυασμούς χρονομέτρησης με πέντε χρονόμετρα στον καθένα, και μια μνήμη 200 γύρων. «Κατεβάζοντας» την εφαρμογή G-Shock Connected σε ένα smart phone, το ρολόι μπορεί να υποστηρίξει την καθημερινή ρουτίνα fitness, ανιχνεύοντας και καταγράφοντας την κάθε κίνηση.

Το νέο G-Shock αντέχει τα χτυπήματα της προπόνησης

Χρησιμοποιώντας έναν νέο αλγόριθμο που έχει αναπτύξει η Casio, η εφαρμογή G-Shock Connected μπορεί επίσης να απεικονίσει ένα γραφικό που αναλύει καθημερινά τις θερμίδες που κάηκαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Μπορείτε επίσης, πολύ απλά, να ορίσετε έναν αριθμό βημάτων ως στόχο για τη μερα και να παρακολουθείτε την εξέλιξή του μέσα από μια σχετική ένδειξη κοντά στην ένδειξη της ώρας 2. Επίσης, η εφαρμογή συνδυάζει στοιχεία από τον χάρτη με τους μετρητές των βημάτων και των θερμίδων – έτσι, μπορείτε να δείτε πότε και πού κάηκαν οι συγκεκριμένες θερμίδες. Τέλος, η ένταση της άσκησης (5 διαφορετικά επίπεδα) απεικονίζεται για κάθε μέρα, εβδομάδα και μήνα.  Και όλα αυτά τα στοιχεία συγχρονίζονται μέσω ενός data transfer που «τρέχει» τέσσερις φορές την ημέρα, όταν το ρολόι είναι συνδεδεμένο στην εφαρμογή.

Το νέο G-Shock αντέχει τα χτυπήματα της προπόνησης

Το Casio G-Shock GBA-800 Training Timer είναι ένα ρολόι προσεγμένο στη λεπτομέρειά του. Όχι μόνο διαθέτει μια πολύ ωραία, ευανάγνωστη ψηφιακή ένδειξη, αλλά και οι αναλογικοί δείκτες του ρολογιού είναι προγραμματισμένοι ώστε να απομακρύνονται όταν περιστρέφονται τη στιγμή που η ψηφιακή ένδειξη απεικονίζει πληροφορίες που ο χρήστης θέλει να διαβάσει χωρίς ενόχληση. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Casio ενσωμάτωσε και μία λειτουργία Phone Finder, η οποία ενεργοποιεί μια ειδοποίηση στο τηλέφωνό σας με το πάτημα ενός μπουτόν πάνω στο ρολόι.

Φυσικά, είναι αδιάβροχο σε βάθος έως 200 μέτρα, είναι shock resistant (duh!), έχει διάμετρο κάσας στα 48,6mm… και δεν ζυγίζει περισσότερο από 61 γραμμάρια, άρα δεν θα το νιώθετε βαρύ στην πρωινή προπόνηση. casio.com

You must be logged in to post a comment Login

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ TECH & GADGETS

"Άνδρας ή άντρας ονομάζεται ο άνθρωπος που ανήκει στο αρσενικό φύλο. Με τον όρο άνδρας αναφερόμαστε συνήθως σε έναν ενήλικα αρσενικού φύλου. Η βασική διαφορά ανάμεσα στα δύο φύλα εντοπίζεται στους γεννητικούς αδένες και την πρόσθια υποθαλάμια περιοχή.
Για τα αρσενικά κατά τη διάρκεια της εφηβείας, η τεστοστερόνη, μαζί με τις γοναδοτροπίνες που απελευθερώνονται από το βλεννογόνο αδένα, υποκινούν τη σπερματογένεση, και έτσι την πλήρη σεξουαλική διάκριση ενός αρσενικού από ένα θηλυκό.

Ο ανδρισμός είναι μια μορφή πολιτισμού. Περιλαμβάνει την ασφάλεια, την ευθύνη, την ανιδιοτέλεια, και γενικούς κανόνες ηθικής, όπως ειλικρίνεια, και σεβασμός.

Όλα αυτά και πολλά ακόμα που θα ανακαλύψετε είναι το ManTalk..