Παρθενορραφή στην Ελλάδα, η επέμβαση που δίνει και παίρνει…

Η επέμβαση ονομάζεται και παρθενορραφή. Η πλαστική παρθενικού υμένα είναι μια απλή επέμβαση κατά την οποία η ιατρική ομάδα βρίσκει τα κομμάτια του παρθενικού υμένα που έχουν παραμείνει, βρίσκει τα σημεία που έχει σκιστεί ο υμένας, και μετά από καταλλήλους χειρισμούς ράβει τα κομμάτια αυτά μεταξύ τους, με πολύ λεπτά ράμματα.

Έτσι, ενώνει και πάλι τα κομμάτια του υμένα, ο οποίος γίνεται ενιαίος, όπως παλιά, και φαίνεται ακέραιος και άθικτος. Χρησιμοποιούνται διαφόρων ειδών ράμματα, ανάλογα με την περίπτωση. Διαρκεί περίπου μισή εως μία ώρα. Γίνεται με τοπική αναισθησία, εκτός και αν η γυναίκα επιθυμεί να πάρει γενική αναισθησία ή να κάνει επισκληρίδιο.

Θεωρείται μια ελάχιστα επεμβατική τεχνική, που υπόσχεται πολύ καλό αποτέλεσμα. Συνήθως η αποκατάσταση είναι τόσο καλή, που πολλές φορές ακόμα και γυναικολόγοι δυσκολεύονται να καταλάβουν αν έχει γίνει παρθενορραφή.

Πως γίνεται η παρθενορραφή. Γιατί ελληνίδες επιλέγουν σήμερα την ανάπλαση του παρθενικού τους υμένα. Γιατί θέλουν να δείχνουν παρθένες ξανά. Η πλαστική του παρθενικού υμένα στην εκπομπή “Μία” της Τατιάνας Στεφανίδου με το μαιευτήρα γυναικολόγο Παναγιώτη Χριστόπουλο.

Για ρίξτε μια ματιά…

Latest from Blog