Πετυχημένη πορνοστάρ αποκαλύπτει: «Όταν ο πατέρας μου έμαθε την αλήθεια τρομοκρατήθηκε, τώρα με βοηθάει στη δουλειά»

Μια επιτυχημένη πορνοστάρ και μέλος του OnlyFans αποκάλυψε πώς βελτιώθηκε η σχέση της με τον πατέρα της από τότε που μπήκε στη βιομηχανία της «ψυχαγωγίας» ενηλίκων.

Η 27χρονη Kimmy Granger, παραδέχτηκε ότι η επιλογή της σταδιοδρομίας της αρχικά ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία στην οικογένειά της, εξηγώντας στο podcast «Unfiltered» της Holly Randall ότι ο πατέρας της «ενοχλήθηκε» πολύ όταν αποκάλυψε για πρώτη φορά τι έκανε. «Ο μπαμπάς μου, όταν το έμαθε, ήταν τραυματικό. Ήταν στενοχωρημένος, ήθελε να πεθάνει», είπε στο podcast. «Έλεγε “τι λάθος έκανα εγώ ως πατέρας;” Κανένας μπαμπάς δεν το θέλει αυτό για τα παιδιά του».

Η Kimmy είπε ότι έδωσε στον πατέρα της «τον χώρο που χρειαζόταν» για να καταλάβει τη δουλειά της, όταν το έμαθε για πρώτη φορά και επικοινώνησε μαζί του λίγους μήνες αργότερα.

«Δεν θέλω ποτέ να σκεφτεί ότι μπήκα σε αυτό για να τον πληγώσω», εξήγησε. «Μπήκα σε αυτό γιατί το ήθελα, πραγματικά νιώθω ότι είναι το σωστό για μένα, μου αρέσει που αγαπώ αυτό που κάνω».

Μόλις ο πατέρας της κατανόησε την δουλειά της, την αγκάλιασε, και μάλιστα πλέον τη βοηθά να διευθύνει την επιχείρησή της. «Τώρα είναι ο μάνατζερ μου. Διαχειρίζεται όλα τα οικονομικά μου και κάνει όλη μου την τήρηση βιβλίων και είμαστε σαν μια ομάδα», είπε, προσθέτοντας, «ήταν σαν το πορνό να έφερε τον μπαμπά μου και εμένα πιο κοντά», μεταδίδει η nypost.

Η Γκρέιντζερ, η οποία ξεκίνησε ως στρίπερ πριν ασχοληθεί με το πορνό, ξεκίνησε όταν ήταν μόλις στα 20 της.

Latest from Blog