Πήγε για πλαστική στήθους και της το έβαλαν… ανάποδα (φωτό)

Σάλος έχει δημιουργηθεί στη Βρετανία, καθώς μια γυναίκα διηγήθηκε την απίστευτη περιπέτειά της όταν αποφάσισε να πάει για πλαστική στήθους στην Τουρκία. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε.

Η Σαμάνθα Κέι, μια Βρετανή από το Γουρσέστερ της Βρετανίας, στα 53 της, μετά από μεγάλη απώλεια βάρους, με ό,τι αυτό σημαίνει, δηλαδή κρέμασμα του δέρματός της, αποφάσισε να προχωρήσει σε πλαστική. Τόσο στο στήθος της, όσο και στα χέρια της.

Και αμέσως ξεκίνησε έρευνα για το κόστος των πλαστικών και τους γιατρούς. Και μετά από έρευνα κατέληξε να πάει στην Τουρκία, όπου η τιμή για τις δύο αυτές πλαστικές ήταν η μισή σε σχέση με τη Βρετανία.

Το αποτέλεσμα όμως ήταν κομικωτραγικό, οι χειρουργοί στην επέμβαση τα έκαναν πραγματικά μαντάρα και η ίδια εν τέλει αναγκάστηκε να κάνει διορθωτική επέμβαση στη Βρετανία.

Η περιπέτειά της δημοσιοποιείται από τη βρετανική Sun την ώρα που έχει ήδη προκληθεί σάλος στη Βρετανία με τα «δόντια Τουρκίας», την περίπτωση δήλωση Βρετανών που πήγαν στην Τουρκία για να φτιάξουν τα δόντια τους πιο οικονομικά και γύρισαν σπίτι τους έχοντας αποκτήσει πολλά και μόνιμα προβλήματα.

Latest from Blog