Ποιά είναι η Τζούλια από την Ουκρανία που μπήκε στο GNTM

Για την Τζούλια το GNTM είναι η πρώτη της απόπειρα με το modeling, μιας και δηλώνει εντελώς άπειρη. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της «juicy», αγαπησιάρα, πεισματάρα και πολύ κοινωνική. Όταν ήταν παιδί εμφάνισε λεύκη και παρά τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς, πιστεύει ότι αυτό είναι ένα από τα πιο δυνατά της σημεία. Και αυτό γιατί την κάνει να ξεχωρίζει από τις άλλες κοπέλες μέσα στο GNTM και θα τη φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στον διαγωνισμό.

Είναι 18 ετών. Κατάγεται από την Ουκρανία αλλά γεννήθηκε στην Πελοπόννησο και μένει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά.

Έχει σπουδάσει αισθητική.

Η ίδια έλαβε μέρος στον διαγωνισμό μετά από παρότρυνση της μητέρας της, η οποία ήξερε τις δυνατότητες τις κόρης της αλλά και την «ιδιαιτερότητά» της.

Η Τζούλια Ιλιγένκο με το που μπήκε μέσα στο πλατό κατάφερε να ενθουσιάσει και τους τέσσερις κριτές, τόσο με την προσωπικότητά της, όσο και με την λεύκη της, την οποία και είχε στο μισό της πρόσωπο. Με το που την είδε η Σοφία Χατζηπαντελή σηκώθηκε από την καρέκλα της και χωρίς να σχολιάσει κάτι, θέλησε να πατήσει το κουμπί με το “ναι“.

Αφού η παίκτρια δέχτηκε τα θετικά σχόλια των κριτών, φόρεσε το μαγιό της και έκανε μερικές πόζες. Η Τζούλια με καταγωγή από την Ουκρανία δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει ως πρότυπο την Σοφία Χατζηπαντελή.

Πήρε τέσσερα “ναι” και όπως δήλωσε στην κάμερα είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για να μπει στο σπίτι.

Latest from Blog