Πως είναι σήμερα η Ιωάννα Πηλιχού και ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος από το ευτυχισμένοι μαζί

Την Ιωάννα Πηλιχού και τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο τους γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη σειρά του MEGA, Ευτυχισμένοι Μαζί το 2007.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν τους ρόλους του Μάρκου Μαυροτσούκαλου και της Εύας Παλαιολόγου αντίστοιχα και έκαναν το ευτυχισμένο ζευγάρι… που είχε τρελάνει τον Γιάννη Μπέζο σε κάθε επεισόδιο σε ατάκες: Μα είναι αδερφή σου…, Μα είστε αδέρφια.

Ας δούμε πως είναι πλέον ο Μάρκος και η Εύα το 2022 και να δούμε και τις διαφορές από το μακρινό 2007 που τους γνωρίσαμε στο Ευτυχισμένοι Μαζί.

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος το 2017 μας είχε αποκαλύψει και τους λόγους για τους οποίους εξαφανίστηκε από την τηλεόραση.

«Έδινα συνεντεύξεις αλλά σταμάτησα γιατί δεν είχα κάτι να πω. Οι ερωτήσεις ήταν λίγο γελοίες, μία, δύο, τρεις, πέντε, μία στιγμή μουλαρώνεις και δεν δίνεις» είπε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος.

Σχετικά με την αποχή του από την τηλεόραση ο ηθοποιός εξήγησε ότι δεν δέχτηκε κάποια πρόταση και ότι για καιρό έλειπε στη Ρόδο.

«Δεν είχα καμία πρόταση. Καμία πρόταση. Από εκεί και πέρα διάλεξα ένα δρόμο να πάρω και χάθηκα. Έφυγα για Ρόδο. Μετά ξαναήρθα, ξαναέφυγα και άμα δεν είσαι στην πιάτσα λένε “δεν είναι εδώ’”», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος

Όσο για την Ιωάννα Πηλιχού… στην τηλεόραση είχε κυρίως γκεστ συμμετοχές σε σειρές με αυτοτελή επεισόδια, ενώ πέρσι την είδαμε με βασικό ρόλο στη σειρά της ΕΡΤ «Η Τούρτα της Μαμάς».

Στα 41 της πλέον, η Ιωάννα Πηλιχού μεγαλώνει το παιδί της και έχει, φυσιολογικά, μια διαφορετική εικόνα απ΄αυτή που μπορεί να θυμάται η πλειοψηφία του κοινού. 

Latest from Blog