Πρόβλημα με τις παραδόσεις του iPhone 14 Pro

Τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στην Κίνα λόγω κορονοϊού έχουν προκαλέσει προσωρινά προβλήματα μείωσης της παραγωγής κινητών σε εργοστασιακή μονάδας στην πόλη Ζενγκζού, με αποτέλεσμα η Apple Inc να ανακοινώσει χθες ότι αναμένει μειωμένες παραδόσεις των iPhone 14 Pro και iPhone Pro Max σε σύγκριση με προηγούμενες εκτιμήσεις.

«Η εργοστασιακή μονάδα λειτουργεί επί του παρόντος, με μία σημαντικά μειωμένη παραγωγική ικανότητα. Οι πελάτες μας θα χρειαστεί να περιμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προκειμένου να παραλάβουν τα νέα προϊόντα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Το Reuters ανέφερε τον προηγούμενο μήνα ότι η παραγωγή των iPhone της Apple θα μειωθεί κατά περίπου 30% σε μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες παγκοσμίως τον επόμενο μήνα, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων κατά της COVID στην Κίνα.

Η κεντρική εργοστασιακή μονάδα στην Ζενγκζού, στην οποία εργάζονται περίπου 200.000 άνθρωποι δυσλειτουργεί εξαιτίας της εφαρμογής μέτρων κατά της εξάπλωσης της COVID-19, με αρκετούς εργαζόμενους να την εγκαταλείπουν αναφέρει το δημοσίευμα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Latest from Blog