Ριτσάρλισον: «Ο αποκλεισμός από το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι χειρότερο και από το να χάσεις κάποιο μέλος της οικογένειάς σου»

Η Βραζιλία, αν και ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ στο Κατάρ, εντούτοις δε τα κατάφερε για ακόμη μία φορά καθώς αποκλείστηκε από τους Κροάτες στους «8» στα πέναλτι και οι Βραζιλιάνοι βίωσαν έναν ακόμη σοκαριστικό -σύμφωνα με τους ίδιους- αποκλεισμό. Το γεγονός αυτό κλήθηκε να σχολιάσει ο επιθετικός της Τότεναμ ο οποίος μιλώντας στο ESPN, ανέφερε πως ο αποκλεισμός της χώρας του στο Μουντιάλ ήταν χειρότερο και από την απώλεια ενός μέλους της οικογένειας!

Χαρακτηριστικά απάντησε: «Ήταν ένα πλήγμα, δεν ξέρω. Νομίζω ότι είναι χειρότερο από το να χάνεις ένα μέλος της οικογένειάς σου. Ήταν δύσκολο να συνέλθω. Μέχρι σήμερα, όταν βλέπω βίντεο στα social media με στεναχωρεί. Αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Είμαι ακόμα νέος, νομίζω ότι έχω ακόμα ένα ή δύο Παγκόσμια Κύπελλα μπροστά μου. Θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά, ώστε να αρχίσουν να κυλούν και πάλι τα πράγματα, να αρχίσουν να βγαίνουν τα γκολ, που είναι αυτό που ξέρω να κάνω στο γήπεδο».

Σίγουρα η απαντήσή του δεν ακούστηκε καλά στα αυτιά πολλών ανθρώπων ειδικά με τις αντιδράσεις πολλών αναγνωστών (κυρίως στο τουίτερ) να ποικίλλουν και κυρίως να εναντιώνονται στις δηλώσεις του 25χρονου επιθετικού.

Latest from Blog