Σάλος με 22χρονη Ρωσίδα που βρέθηκε σε πάρτι του Ντι Κάπριο

Μια μυστηριώδης 22χρονη απαθανατίστηκε να παρτάρει μαζί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο Σεν Τροπέ, κι ενώ ο χωρισμός του Χολιγουντιανού σταρ είναι ακόμη «φρέσκος».

Υπενθυμίζεται ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Καμίλα Μορόνε έβαλαν τέλος στη σχέση τους μετά από τέσσερα χρόνια. Πηγές επιβεβαίωσαν ότι ο 47χρονος ηθοποιός και το 25χρονο μοντέλο δεν είναι πλέον μαζί, χωρίς να αναφερθεί ο λόγος του χωρισμού.

Πάντως, ο Ντι Κάπριο δεν φαίνεται να… τα έβαψε μαύρα για την εξέλιξη αυτή, καθώς εθεάθη φέτος το καλοκαίρι να κάνει μόνος του διακοπές στην Ευρώπη.

Όντας «ελεύθερο πουλί», συμμετείχε και σε ένα πάρτι στο Σεν Τροπέ της Γαλλίας, στο οποίο παρούσα ήταν και η Μαρία Μπερέγκοβα (Maria Beregova), μια εντυπωσιακή 22χρονη από τη Ρωσία.

Η Μπερέγκοβα, που είναι το πατρικό της επώνυμο και το οποίο άρχισε να χρησιμοποιεί ξανά, πήγε στη νότια Γαλλία μετά τον χωριοσμό της με τον 30χρονο Αχμέντ Μασούντ Αμπντελχαφίντ (Ahmed Masoud Abdelhafid), του οποίου ο παππούς ήταν κολλητός φίλος με τον για πολλά χρόνια ηγέτη της Λιβύης, τον συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι.

Η «DailyMail» αναφέρει ότι το εντυπωσιακό μοντέλο από τη Ρωσία «επανήλθε» στο πατρικό της επώνυμο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού που πραγματοποίησε στο Σεν Τροπέ και στο οποίο απαθανατίστηκε να βρίσκεται στην ίδια κοσμική εκδήλωση με τον 47χρονο Χολιγουντιανό σταρ.

Η 22χρονη Ρωσίδα δημοσίευσε πολλές εντυπωσιακές φωτογραφίες από το Σεν Τροπέ, δείχνοντας -μεταξύ άλλων- το πολυτελές δωμάτιό της στη «Villa Belrose», με κόστος 1.220 δολάρια τη βραδιά.

Latest from Blog