Σάλος με το μυστηριώδες ρόφημα του Τζόκοβιτς στον αγώνα με τον Τσιτσιπά (video)

Την ώρα που ο Νόβακ Τζόκοβιτς περίμενε κατά τη διάρκεια μιας αλλαγής, ο φυσιοθεραπευτής του, Ulises Badio, έφτιαξε ένα ρόφημα στις κερκίδες και στη συνέχεια το έδωσε σε ένα ball girl για να το παραδώσει στον Σέρβο πρωταθλητή.

Μέχρι εδώ τίποτα το κακό. Το περίεργο όμως είναι ότι, όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο που έχει γίνει viral στο Twitter με πάνω από 15 εκατομμύρια προβολές, κάποια στιγμή ένα άλλο μέλος της ομάδας του Τζόκοβιτς έκρυψε τη θέα της κάμερας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δει κανείς τι έβαζε μέσα στο ρόφημα, γεγονός που δημιούργησε καχυποψία σε πολλούς σχετικά με το τι θα μπορούσε να περιέχει το ποτό.

Το περιστατικό περιγράφηκε ως «εκπληκτικά ύποπτο» και «παράξενο» από δύο δημοσιογράφους στο Twitter. Συγκεκριμένα, ο Ντάμιαν Ρέιλι έγραψε: «Μπορεί κάποιος που γνωρίζει τένις να εξηγήσει τι συμβαίνει εδώ και γιατί γίνεται με αυτόν τον τρόπο; Φαίνεται απίστευτα ύποπτο» ενώ ο Τζον Γουέρθχαϊμ του Sports Illustrated σημείωσε πως δεν είναι παράνομο για τους παίκτες να δέχονται ποτά από την ομάδα τους στις κερκίδες. Ωστόσο, το ασυνήθιστο, όπως λέει, είναι ότι η ομάδα του μπλόκαρε τη θέα της κάμερας για να κρύψει τι αναμειγνύουν στο ποτό.

Πολλά γράφτηκαν στο Twitter σχετικά με το τι μπορεί να περιείχε το ρόφημα, αλλά και γιατί τόση μυστικοπάθεια, με τη σύζυγο του Τζόκοβιτς, Ζελένα, να παίρνει θέση.

«Δεν βλέπω τίποτα ύποπτο» έγραψε σε απάντηση. «Στην πραγματικότητα, βλέπω ανθρώπους που προσπαθούν να διαφυλάξουν την ιδιωτικότητά τους όσον αφορά τις δουλειές τους σε έναν κόσμο όπου όλοι αισθάνονται ότι έχουν κάθε δικαίωμα να σε σημαδεύουν με μια κάμερα όποτε θέλουν. Προφανώς, το να θέλεις/προσπαθείς να διαφυλάξεις την ιδιωτικότητά σου, σε κάνει ύποπτο στις μέρες μας».

Σε μια αλληλεπίδραση στο Twitter, ένας χρήστης πρότεινε στον Τζόκοβιτς να προσλάβει ένα πρακτορείο δημοσίων σχέσεων για να αποφύγει τέτοιου είδους αντιδράσεις, μια ιδέα που φαίνεται να μην άρεσε και τόσο στη σύζυγό του Ζελένα.

«Θα μιλήσει όταν είναι έτοιμος να μιλήσει» απάντησε. «Όλη αυτή η ανοησία να αναγκάζουμε ανθρώπους να μιλήσουν για κάτι που δεν είναι έτοιμοι επειδή οι άλλοι είναι ανυπόμονοι, είναι παράλογη. Καλύτερα να μη μιλάτε. Προσέξτε περισσότερο τον εαυτό σας. Δεν είναι όλα όσα βλέπετε αμφιλεγόμενα. Θα μπορούσε να είναι κάτι ιδιωτικό. Επιτρέπεται αυτό;».

Latest from Blog