Σε τι κατάσταση είναι ο Μαρσέλο

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΣΕΛΟ ΒΙΕΙΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ούτε μια εβδομάδα δεν έχει προλάβει να κλείσει στον Πειραιά ο Μαρσέλο και βέβαια με την άφιξή του έγινε αισθητή η παρουσία του. Άλλωστε οι 25.000 φίλοι του Ολυμπιακού που τον υποδέχθηκαν στο Καραϊσκάκη έδειξαν πόσο θέλουν να δουν τον Βραζιλιάνο αμυντικό να αγωνίζεται, με την ομάδα να τον έχει ανάγκη, μια στιγμή που δεν πρόκειται να αργήσει.

Η εικόνα της αριστερής πλευράς των ερυθρόλευκων στο παιχνίδι με τη Ναντ έγινε θέμα προς συζήτηση, με τον ίδιο τον προπονητή της ομάδας, τον Κάρλος Κορμπεράν, να παραδέχεται ότι υπήρχε πρόβλημα. Και φυσικά πολλά έχουν ποντάρει οι πρωταθλητές Ελλάδος στον Μαρσέλο για να τους λύσει αυτά τα προβλήματα.

Ο Βραζιλιάνος από την πρώτη στιγμή που πήγε στου Ρέντη, ξεκίνησε το δικό του απαιτητικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας ρυθμούς τις τελευταίες μέρες.

Μάλιστα χρειάστηκε να βρεθεί και δύο φορές σε μία μέρα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου για να προπονηθεί. Το επιτελείο της ομάδας είναι προσεκτικό με την περίπτωση του Μαρσέλο, αφού σίγουρα τον θέλουν σύντομα κοντά τους, αλλά δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν κάποιο τραυματισμό, με δεδομένη την απουσία καλοκαιρινής προετοιμασίας για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος πάντως ακολουθούσε δικό του πρόγραμμα στο γυμναστήριο, κάτι που τον έχει διατηρήσει σε καλή κατάσταση.

Μάλιστα σήμερα ο Μαρσέλο προπονήθηκε το πρωί μαζί με τους παίκτες που δεν βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι με το Βόλο, δείχνοντας έτσι ότι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Οπότε στις αρχές της εβδομάδας περιμένουμε σταδιακά την ένταξή του στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και δεν είναι απίθανο να βρεθεί στην αποστολή για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη.

Latest from Blog