Σπύρος Μπιμπίλας: Η προγιαγιά μου είχε γραφείο τελετών – Και επικήδειους λέω και κηδείες διοργανώνω

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε τόσο στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», όπου και είχε συμμετάσχει, όσο και στη συνήθειά του να ανακοινώνει τα ονόματα των ηθοποιών που έφυγαν από τη ζωή μέσω των social media.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον ρόλο του Λάκη, που υποδύθηκε στη δημοφιλή σειρά.

«Τελευταία έχει ατονήσει λίγο αυτό, δεν με φωνάζουν “Λάκη” στον δρόμο. Προβάλλεται η σειρά 30 χρόνια τώρα, 3 φορές τον μήνα. Ο ρόλος αυτός δεν είναι εκείνος που καθορίζει την καριέρα μου. Ήταν ένας υπέροχος ρόλος που τον έκανα εξαιρετικά. Κάθε φορά που με φωνάζουν “Λάκη” στον δρόμο τους απαντάω “μπορείτε να πάτε τώρα στο Youtube και να δείτε την Ελεύθερη βούληση”; Το ακριβώς αντίθετο. Δυστυχώς, το παίζει η τηλεόραση ανεξέλεγκτα και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι», εξήγησε ο ηθοποιός.

Όσο για τις ανακοινώσεις που κάνει μέσω των social media για τους θανάτους των συναδέλφων του δήλωσε πως δεν του είναι καθόλου ψυχοφθόρο.

«Αναφέρομαι και σε ηθοποιούς που μπορεί να μην έγιναν γνωστοί, αλλά ήταν χρήσιμοι. Έχω αναλάβει αυτόν τον ρόλο εδώ και πολλά χρόνια και τους επικήδειους λέω και κηδείες διοργανώνω. Ήμουν εξάλλου παιδί μιας οικογένειας που είχε γραφείο κηδειών από την προγιαγιά μου και το είχα συνηθίσει όλο αυτό. Δεν ήταν κάτι που με τάραζε, γιατί κατάλαβα από νωρίς ότι ο θάνατος είναι κάτι φυσιολογικό όπως είναι και η γέννηση», εξήγησε.

Latest from Blog