Συνελήφθη για μαστροπεία η μητέρα της 12χρονης που την βίαζαν πολιτικοί και celebrities

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα για εμπλοκή στην υπόθεση και οι αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία της και έκαναν την προσαγωγή.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, λίγο πριν τις 17:00, όπου εξετάζεται από αστυνομικούς του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων για την εμπλοκή της σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση. Κατόπιν θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δυο κατηγορούμενοι για την υπόθεση των Σεπολίων και αναμένεται να μεταφερθούν στις φυλακές Τριπόλεως ή Γρεβενών.

Κατά τις απολογίες τους φέρονται να τήρησαν το δικαίωμα της σιωπής για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, αρνούμενοι τον βιασμό του παιδιού και υποστηρίζοντας ότι είχαν συναινετικές σεξουαλικές σχέσεις μαζί του.

Μάλιστα ο δεύτερος κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι πλήρωνε το κορίτσι όσες φορές συνευρέθηκε μαζί του, δίνοντας τα χρήματα στην ίδια και όχι στον 53χρονο συγκατηγορούμενό του.

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης που έχει “παγώσει” το πανελλήνιο. Η πολυετής δικαστική διαμάχη του 42χρονου εμπλεκομένου με ξαδέλφια του.

Latest from Blog