Συνεργασία Netflix – Nippon TV για περισσότερα anime

Με αυτή τη συνεργασία θα προστεθούν ακόμη 13 δημοφιλή anime στην πλατφόρμα του Netflix.

Οι πρώτοι τίτλοι θα προστεθούν στον κατάλογο του Netflix στις 2 Σεπτεμβρίου και σε αυτούς συναντάμε τα 38 πρώτα επεισόδια του «Hunter x Hunter» (διαθέσιμο σε 104 χώρες), το «Ouran High School Host Club» (σε 190 χώρες) και το «Claymore» (σε 136 χώρες).

Άλλοι anime τίτλοι που αναμένεται να δούμε στην πλατφόρμα είναι οι: «Death Note», «Death Note: Relight 1», «Death Note: Relight 2», «From Me to You», «Berserk», «Parasyte-the Maxim», «Nana», «Hajime no Ippo: The Fighting!» και το «Monster».

«Για πολλά χρόνια, τα anime έχουν υπάρξει μια ισχυρή δύναμη της Nippon TV. Εδώ έχουμε κάνει την παραγωγή επιτυχημένων anime όπως τα «Hunter x Hunter», «Death Note» και πολλά ακόμα. Με τα anime να συνεχίζουν να κερδίσουν δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο, η συγκυρία δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη για αυτή την φοβερή συνεργασία με τον Netflix. Δεν έχω αμφιβολία πως οι φαν των anime θα συζητάνε για αυτούς τους τίτλους παντού», δήλωσε η Η Ίνουε Άκανε από την Nippon TV.

Ο δυτικός κόσμος φαίνεται πως έχει αγαπήσει τα ιαπωνικά animation και κόμικ ενώ μάλιστα πρόσφατα έχουν δημιουργηθεί αμερικανικές μεταφορές κάποιων από αυτά, όπως η live action εκδοχή του «Death Note» αλλά κι αυτή του «Ghost In The Shell» με την Σκάρλετ Γιόχανσον.

Latest from Blog