Τι λέει ο Κορεάτης youtuber για την επίθεση που δέχθηκε στο Καραϊσκάκη (video)

Για την επίθεση που δέχτηκε έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού μίλησε ο Κορεάτης youtuber, Σέμπα.
Συγκεκριμένα, αναφέρει πως ήξερε πως μπορεί να χτυπηθεί και είναι έτοιμος ανά πάσα ώρα για τέτοια ενδεχόμενα, ενώ υποστήριξε πως δεν ήθελε να έχει τέτοιου είδους δημοσιότητα. Εξιστορεί όλο το σκηνικό και το γεγονός πως οι οπαδοί τον παρακολουθούσαν, ενώ λέει πως θα δει από κοντά το Μίλαν-Νάπολι λόγω της παρουσίας του Κορεάτη στόπερ, Κιμ Μιν-Τζάε, αλλά θα είναι προσεκτικός αυτή τη φορά.
Την ίδια ώρα, πάντως, αναφέρει και άλλα γεγονότα από το συμβάν έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης». Υποστηρίζει πως «δεν θυμάμαι πολύ καλά το περιστατικό, διότι όλα έγιναν τόσο ενστικτωδώς, αλλά οι Έλληνες είπαν ότι παρόλο που χτυπήθηκα, χτύπησα κι εγώ αυτόν που έφυγε τρέχοντας.Αυτό αποδεικνύεται γιατί έχω και μία πληγή στο δεξί μου χέρι. Χαιρετίσματα στον φίλο που τώρα θα είναι στο νοσοκομείο!».

Διαβάστε όλα όσα είπε ο Κορεάτης youtuber, Σέμπα:

«Καλησπέρα. Εδώ Σέμπα. Άκουσα ότι έπαιξα στις ειδήσεις, αλλά και ότι το όνομα μου έπαιξε πολύ έντονα στις μηχανές αναζήτησης. Δεν θέλω να έχω τέτοιου είδους δημοσιότητα. Αλήθεια. Αλλά δεν μετανιώνω. Ήξερα ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο, επειδή με παρακολουθούσαν και έδρασαν σε ένα συγκεκριμένο μέρος, όπου ήξερα ότι υπήρχε κίνδυνος.

Κάποιος σχολίασε πως «δέχθηκα χτυπήματα επειδή είμαι κακός», όμως ειλικρινά δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Μερικές φορές έχω την ψυχολογία πως πρέπει να είμαι έτοιμος ανά πάσα ώρα να χτυπηθώ.

Δεν είμαι αλαζόνας, αλλά δεν έχει πλάκα να ζεις χωρίς παρουσία στο διαδίκτυο, επομένως είναι σκληρό για μένα.

Δεν ήρθα στην Ιταλία για να βγάλω χρήματα, αλλά επειδή πίστευα ότι θα μπορούσα να έχω πολλές διασκεδαστικές εμπειρίας. Έτσι ζω τώρα.

Ήρθα σε μία ξένη χώρα μόνος μου και επιβίωσα κάπως έτσι. Δεν νομίζω ότι είναι του στιλ μου να επηρεάζομαι ψυχολογικά από μερικά μικρά πράγματα, όπως αυτό.

Δεν θέλω να χαρακτηρίζω μία χώρα ως επικίνδυνη, επειδή συνέβη κάτι σε μένα. Όπως επίσης το ότι δεν συμβαίνει κάτι σε σένα προσωπικά, δεν σε κάνει να μπορείς να πεις ότι μία χώρα είναι ασφαλής.

Νομίζω ότι εξαρτάται από το τι κάνεις, που πας και ποιον συναντάς εκείνη την ώρα. Θα διατηρήσω τον ίδιο χαρακτήρα, αλλά τώρα θα ενεργώ χωρίς ρίσκα.

Στο πρόγραμμα μου ο επόμενος σταθμός είναι να καλύψω γεγονότα στο Μιλάνο. Σκοπεύω να καλύψω την αναμέτρηση Μίλαν – Νάπολι και να επιστρέψω σπίτι.

Αυτή τη φορά, θα δω το παιχνίδι ήσυχα και ήρεμα σαν ένα ποντικάκι και θα εξαφανιστώ χωρίς να αφήσω ίχνη. Έχω την φανέλα του Κιμ Μιν-Τζάε, αλλά δεν θα επιχειρήσω να την φορέσω, αφού πρόκειται για εκτός έδρας παιχνίδι.

Οι Κορεάτες λένε να μην συμπεριφέρεστε προσβλητικά. Ακόμα κι αν με χτύπησαν στην Ελλάδα, θέλω να επιστρέψω πνευματικά και να γίνω ένας Κορεάτης με την θέληση να υποστηρίξει άφοβα την Νάπολι, στην οποία αγωνίζεται ο Κιμ Μιν-Τζάε.

Το πρόσωπο μου είναι ελαφρώς πρησμένο στην κορυφή των ματιών μου, αλλά έβαλα ένα μεγάλο επίδεσμο, χωρίς να μου έχει αφήσει μεγάλα σημάδια. Όταν επιστρέψω στο σπίτι, θα ζητήσω να πάρω το κόκκινο χάπι.

Έχω ένα ελαφρύ πρήξιμο στο μέτωπο μου. Είναι ΟΚ. Δέχθηκα μία γροθιά στο σαγόνι και ταρακουνήθηκα αρκετά.

Όταν ξύπνησα το πρωί, ένιωσα ξανά αναζωογονημένος σαν να είχα κάνει ένα καλό μασάζ.

Δεν θυμάμαι πολύ καλά το περιστατικό, διότι όλα έγιναν τόσο ενστικτωδώς, αλλά οι Έλληνες είπαν ότι παρόλο που χτυπήθηκα, χτύπησα κι εγώ αυτόν που έφυγε τρέχοντας.

Αυτό αποδεικνύεται γιατί έχω και μία πληγή στο δεξί μου χέρι. Χαιρετίσματα στον φίλο που τώρα θα είναι στο νοσοκομείο!

Τέλος άκουσα μερικούς που είπαν ότι είναι ένα αριστούργημα. Δεν λειτουργώ με τέτοια ασέβεια το κανάλι μου στο You Tube.

Είμαι υπερήφανος για τον εαυτό μου, γι’ αυτό ανεβάζω αυτή την φωτογραφία.

Ζητώ συγγνώμη για την ανησυχία που προκάλεσα και θα επανέλθω το συντομότερο δυνατό.

Σέμπα, ένας επαγγελματίας YouTuber που μπορεί να χαμογελά ακόμα και στις δυσκολίες.».

Latest from Blog