Της είπαν «είσαι έγκυος» και γέννησε 48 ώρες μετά (video)

Ενθουσιασμός αλλά και σοκ κυρίευσε ζευγάρι από τη Νεμπράσκα των ΗΠΑ όταν έμαθαν ότι θα γίνουν γονείς αφού η ευχάριστη είδηση έφτασε κυριολεκτικά στο… παρά πέντε.

Η 23χρονη δασκάλα Πέιτον Στόβερ γέννησε μόλις 48 ώρες αφότου ανακάλυψε από τους γιατρούς ότι ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, σύμφωνα με τοπικό ρεπορτάζ.

Η Stover, η οποία μόλις ξεκίνησε τη διδασκαλία, δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος και πίστευε ότι το εργασιακό άγχος ευθύνεται για την κατάστασή της. Στη συνέχεια τα πόδια της πρήστηκαν, γεγονός που την οδήγησε στον γιατρό, σύμφωνα με το KETV. «Έκαναν ξανά το τεστ, είπε: “Είναι σίγουρα θετικό. Θα κάνουμε έναν υπέρηχο”», είπε η δασκάλα στον ειδησεογραφικό σταθμό, για την επίσκεψή της στον γιατρό, όπου κατάλαβε πως είναι έγκυος.

«Κοίταξε στην οθόνη και είπε: “Είσαι σίγουρα έγκυος”», ανέφερε.

Οι γιατροί ανέλαβαν δράση για να σώσουν τη ζωή της και να ξεγεννήσουν το μωρό επειδή τα νεφρά και το συκώτι της Stover δεν λειτουργούσαν σωστά. «Είπαν ότι πρέπει να μπει στο νοσοκομείο και το ίδιο βράδυ αποκτήσαμε το μωρό μας», είπε στο KETV ο φίλος της, Τράβις Κόστερς.

«Είναι σαν να αποκτάς μωρό σε 15 λεπτά», πρόσθεσε η Στόβερ. «Είχα σοβαρή υψηλή αρτηριακή πίεση που είναι πολύ τρομακτικό», συνέχισε η Στόβερ. «Αν δεν είχα έρθει όταν το έκανα, πιθανότατα δεν θα τα κατάφερνα το Σαββατοκύριακο», αναφέρει το New York Post.

Έπειτα έγινε επείγουσα καισαρική τομή και το αγοράκι, που ονομάστηκε Kash, γεννήθηκε 10 εβδομάδες πρόωρα και ζύγιζε μόλις 2 κιλά, σύμφωνα με το KETV. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι η δασκάλα αντιμετώπισε προεκλαμψία, η οποία είναι μια επιπλοκή της εγκυμοσύνης που οδηγεί σε υψηλή αρτηριακή πίεση.

Πηγή: ethnos.gr

Latest from Blog