Το 2026 έτοιμο το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Ο Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε βέβαιος πως ο Παναθηναϊκός θα έχει έτοιμο το 2026 το δικό του γήπεδο στην περιοχή του Βοτανικού.

-για τα χρονοδιαγράμματα για Ερασιτέχνη και τα έργα περιμετρικά: «Στόχος είναι να τηρήσουμε τα χρονοδιαγράμματα και τα τηρούμε. Είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε με βάση τις δεσμεύσεις μας. Πρακτικά είναι δύο μεγάλα έργα, το ένα οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη και το άλλο οι υποδομές. Για τις πρώτες έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η μελέτη, υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία και μιλάμε για εγκαταστάσεις πάνω από 7 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα. Θα είναι μια κυψέλη για όλους. Είναι θέμα χρόνου να αρχίσουμε με τις άδειες. Για τις υποδομές η μελέτη ολοκληρώνεται και σύντομα θα ανακοινώσουμε ημερομηνίες. Έχουμε την πίεση του χρόνου λόγω του ταμείου ανάκαμψης».
-για το πότε θα μπει ο Παναθηναϊκός στο νέο γήπεδο: «Είναι απολύτως εφικτό να μπούμε στο νέο γήπεδο το 2026. Αυτός είναι και ο στόχος μας. Από εκεί και πέρα έχουμε μπροστά μας μια πορεία με μια σειρά από γραφειοκρατικά ζητήματα. Η δημοπράτηση είναι απολύτως θωρακισμένη».

Latest from Blog