Το απόλυτο unboxing της αγωνιστικής Honda CBR1000RR-R Fireblade SP (video)

Είναι ο δικός σου κόσμος – εκεί όπου πραγματικά νιώθεις ζωντανός. Ζείς για τις επιδόσεις και είσαι έτοιμος να αξιοποιήσεις και το παραμικρό πλεονέκτημα, κυνηγώντας τη συγκίνηση της απόλυτης ταχύτητας.

H νέα CBR 1000RR-R Fireblade SP είναι για εσένα. Ξεκινά από την ίδια βάση με την CBR 1000RR-R – που σημαίνει τεχνολογία MotoGP για τον κινητήρα, το πλαίσιο και την αεροδυναμική. Αλλά προσθέσαμε μία δεύτερη γενιά της ηλεκτρονικά ελεγχόμενης ημι-ενεργητικής ανάρτησης Öhlins Smart Electronic Control (S-EC) και αναβαθμισμένο λογισμικό ρύθμισης μέσω του πίνακα οργάνων. Το νέο σύστημα φρένων Brembo περιλαμβάνει δαγκάνες εμπρός φρένων Stylema, μανέτα φρένου και πίσω δαγκάνα. Η CBR 1000RR-R SP δεν δημιουργήθηκε με γνώμονα τις ανάγκες του αναβάτη στο δρόμο, είναι μία μοτοσυκλέτα που ανήκει στις πίστες. Και ενώ είναι καθ’ όλα νόμιμη για το δρόμο, με φώτα, φλας, έγχρωμη οθόνη TFT και σύστημα Honda Smart Key, η CBR 1000RR-R Fireblade SP είναι η τέλεια ενσάρκωση του σπορ δυναμισμού. Απόλαυσε τη.

@motoandbiketv Κάνουμε Unboxing το απόλυτο #superbike της #hondamotorcycles CBR1000RR-R Fireblade SP #cbr1000rrsp#motorcycle#bikelife#cbr#cbr1000rr #motoandbiketvgr ♬ πρωτότυπος ήχος – Moto & Bike TV

Latest from Blog