Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ βράβευσε τους πρωταθλητές Ελλάδας! (video)

Την πρωταθλήτρια ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού βράβευσε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, την Τετάρτη (7/9). Σε μία ξεχωριστή και όμορφη εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά, οι πρωταθλητές Ελλάδας βραβεύτηκαν για τη σπουδαία τους επιτυχία την περσινή αγωνιστική σεζόν. Οι «πρωταθλητές» της εκπαίδευσης, με πρωτοβουλία του Τομέα Αθλητισμού και Προπονητικής, τίμησαν τους «ερυθρόλευκους» παίκτες και παράγοντες, για την κατάκτηση της Handball Premier 2021-22.

Την απονομή των μεταλλίων στους πρωταθλητές Ελλάδας χάντμπολ πραγματοποίησε ο Καθηγητής Σοφοκλής Ξυνής, πρόεδρος του Ομίλου ΞΥΝΗ.

Ο Σοφοκλής Ξυνής τίμησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Μιχάλη Κουντούρη, με ένα ιδιαίτερο βραβείο, το οποίο παρέλαβε ο αντιπρόεδρος, Μιχάλης Υδραίος. Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ βράβευσε κάθε παίκτη του Θρύλου ξεχωριστά (και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα), τον προπονητή Γιώργο Καρασαββίδη, αλλά και τον τιμ μάνατζερ, Κώστα Καραμπουρνιώτη. Επίσης, ο Σοφοκλής Ξυνής απένειμε μετάλλιο και στον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Μιχάλη Υδραίο, αλλά και στον γενικό αρχηγό, Γιάννη Δαλέζιο.

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι», όλοι μαζί στην εκδήλωση, έδωσαν το σύνθημα για την κατάκτηση του Super Cup Ελλάδας, το Σάββατο (10/9) στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, με αντίπαλο την Πυλαία!

Η βράβευση στο τμήμα χάντμπολ του Ολυμπιακού εντάσσεται στο πλαίσιο της μεγάλης, διαχρονικής πρωτοβουλίας του Ομίλου ΞΥΝΗ και του ΙΕΚ ΑΛΦΑ «Αθλητισμός και Εκπαίδευση», με στόχο την ανάδειξη και ενίσχυση της άρρηκτης σύνδεσης μεταξύ αθλητισμού και εκπαίδευσης.

Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε ο Αντώνης Γλύκας, διευθυντής επικοινωνίας Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Δηλώσεις:

Σοφοκλής Ξυνής (πρόεδρος Ομίλου ΞΥΝΗ): «Οι πρωταθλητές της εκπαίδευσης χρονολογούνται αισίως 65 χρόνια. Η ένωση της ομάδας του ΙΕΚ Ξυνή με τον Ολυμπιακό έδωσε άλλη διάσταση και στο άθλημα και στην ομάδα, η οποία τα δύο πρώτα χρόνια πήρε δύο νταμπλ. Με τον κορονοϊό, οι συνθήκες ήταν λίγο περίεργες, δεν συμμετείχαμε όπως έπρεπε, για πολλούς λόγους και σαν αποτέλεσμα πέρυσι, ξεκινήσαμε με -4 βαθμούς, αλλά πήραμε το πρωτάθλημα. Άρα, λοιπόν, το ότι ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα έχει πολλαπλό χαρακτήρα, πέρα από το -4. Η ομάδα έχει κάτι που δεν έχουν οι άλλες ομάδες! Τη στήριξη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, που είναι ο μόνος Ερασιτέχνης που κυριαρχεί. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει άλλος τέτοιος Ερασιτέχνης, σε καμία ομάδα, σε κανένα brand. Ακόμα και στην Ευρώπη δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο! Αποτέλεσμα τούτου είναι η ομοιογένεια, η οικογενειακή σχέση, η στήριξη, για αυτό και το πρωτάθλημα το περσινό έχει μεγαλύτερη αξία. Το πήραμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Αυτό θέλαμε να κάνουμε σήμερα, να βραβεύσουμε τα παιδιά, γιατί από αυτά βγήκε το πρωτάθλημα και φυσικά, τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, γιατί αν δεν ήταν αυτός δεν θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα! Ευχόμαστε καλή συνέχεια και το Super Cup το Σάββατο».

Latest from Blog